Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-03-09, 16:47
PanEx PanEx is offline

Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

Συγνώμη Ιάσωνα, αλλά είμαι Πόντιος,ξεροκέφαλος!

Επειδή δεν έχετε καταλάβει,θα σας το ξαναπώ,δεν ήρθα να σας δείξω πως φταίνε οι άλλοι,διαβάστε προσεκτικά, είπα πως εμείς πετάξαμε μιά τσουγκράνα στην παραλία και δίπλα μας (μπροστά στα μάτια σας) οι άλλοι ξεφόρτωσαν 2 φορτηγά σκ@τά κι'εσείς μιλάτε για το λαγοπόδαρο του άμπαλου!!

Οποιος θέλει να κάνει "κόντρα" μαζί μου για το ποιός προστατεύει πιό πολύ την θάλασσα και ποιός κάνει μεγαλύτερη "οικονομία" στο περιβάλλον να μου πεί πόση βενζίνη καίει την ημέρα,πόσο ρεύμα και την άλλη φορά να έρθει με τα σκουπίδια του,.....αλλιώς τη κόντρα την έχετε χάσει από χέρι!!

Ροφούς δεν κυνηγάω πάνω από 10 χρόνια,..............δεν περίμενα τους "επιστήμονες" την ζώ την θάλασσα!

Μαρία,
Δεν μίλησα για το ήθος των διαχειριστάδων,αλλά για την μερολιψία τους,........ούτε Θεός,ούτε μάγκας είμαι,όμως τις ισσοροπίες ξέρω να κρατάω,έλα από εκεί να δείς,........

Καλά να περνάτε,........θα τα πούμε την επόμενη φορά που θα κοιτάξετε το δάκτυλο!!

Σειβ δε γκάρμπατζ!!Την άλλη φορά με την σακουλίτσα μας.