Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!
Καλησπέρα σας και απο εδώ.Αλλος ενας "εγκληματίας" στην παρέα σας, προσπαθώντας να αποδείξει οτι ΔΕΝ είναι ελέφαντες οι υποβρύχιοι κυνηγοί (με ελεύθερη κατάδυση).
Θα αρχίσω κάνοντας 2 παραδοχές.
1.Οι αυτόνομοι είναι υπέυθυνοι για την καταστροφή της πανίδας της θάλασσας, αφού βουτάνε νύχτα και βγάζουν οτι μπορούν για τα ευρώπουλα.
2.Οι μεγαλύτεροι λήσταρχοι αυτής της χώρας είναι οι αυτόνομοι, επειδή βουτάνε και μαζεύουν οτι αρχαίο βρούν μπροστά τους.
Αναγνωρίζετε κάποιο πρόβλημα στο συλλογισμό των παραπάνω επισημάνσεων ?
Μήπως είναι οι αντίστοιχες απόψεις που ακούστηκαν απο πολλά μέλη εδω μέσα, για τους υποβρύχιους κυνηγούς ?
Είτε ετσι, είτε αλλιώς και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει το γνωστό πρόβλημα και λέγεται τσουβάλιασμα.
Οι κακοί, για κάποιον που δεν μπορεί να βάλει τον εγκέφαλο του να δουλέψει, δυστυχώς πρέπει να χαρακτηρίζουν ΟΛΗ την ομάδα.
Κάποιος φίλος πιο πριν είπε οτι δημοσιεύονται παράνομες ψαριές και οι υπόλοιποι απο κάτω "μπράβο", "μεγάλε", κλπ.
ΟΧΙ ΔΑ !!! Εχουν γίνει απίστευτοι τσακωμοί για τέτοια θέματα μεταξύ μας, απίστευτα κραξίματα, διαγραφές μελών, κλπ
Εξαιρώντας αυτούς που πραγματικά δεν τρώνε ψάρια και οι οποίοι να δεχτώ οτι σοκάρονται απο το σκοτωμένο ψάρι, οι υπόλοιποι δεν δικαιολογείστε να εχετε τέτοιες αντιδράσεις.
Η μόνη μου διαφορά απο εσάς που νιώθετε "σοκ και δέος" μπροστά στο σκοτωμένο ψάρι, είναι οτι εγω(εμείς) πιάνω μόνος μου το ψάρι που θα καταναλώσω και δεν μου το φέρνουν έτοιμο στο πιάτο, καθαρισμένο.Η ΜΟΝΗ.
Το οτι δεν το βλέπετε να θανατώνεται πριν το φάτε στην ταβέρνα, δεν σημαίνει οτι υπάρχει κάποιο μαγικό σκεύος που παράγει ψάρια έτοιμα προς κατανάλωση.
Ο κόσμος τρώει ψάρια, τρώει κρέας, τρώει χόρτα (και αυτά ζωντανοί οργανισμοί είναι).
Ωστόσο θα συμφωνήσω μαζί σας, στο οτι ΔΕΝ μπορεί ο καθένας να πιάνει οσο και οτι θέλει.ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
Απ' την άλλη θεωρώ μεγάλη υπερβολή το να αποδίδονται ύβρεις και χαρακτηρισμοί, για κάποιον που έκανε την ανοησία, αν θέλετε, και χτύπησε ενα είδος το οποίο αν μη τι άλλο δεν μπορεί να φαγωθεί.
Ελπίζω να φαντάζεστε οτι ολοι οι υποβρύχιοι κυνηγοί εχουν ξαμολυθεί και σκοτώνουν λαγοκέφαλους, χελώνες και δελφίνια βέβαια.
Επιτρέψτε μου τώρα να αποχωρήσω γιατί πρέπει να μαζευτεί και η παρέα, να φάμε το ΕΝΑ ψάρι που έπιασα εγώ με την άπνοιά μου, χωρίς μπουρμπουλήθρες, εξω απο την τρύπα, χωρίς φακούς.
Οι υπόλοιποι "ψευτοοικολόγοι" (θέλω να πιστεύω οτι είναι ελάχιστοι εδω μέσα) μπορούν να πάνε στην ταβέρνα να το φάνε, βέβαιοι οτι κάνανε το οικολογικό τους καθήκον, λέγοντάς την στους ψαροκυνηγούς, ενω με το ενα χέρι κρατάνε ενα φιλέτο ψαριού, έτοιμοι να το κατασπαράξουν.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και καλές αναδύσεις.
|