Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-03-09, 00:31
Το avatar του χρήστη Μπλε
Μπλε Μπλε is offline

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Σπύρος-Ιάσων Εμφάνιση μηνυμάτων
Αποφάσισα να σπουδάσω Θαλάσσια Βιολογία απ'όταν ήμουν 13 χρονών από αγάπη για τη θάλασσα και το ψαροντούφεκο. Έμαθα (εγώ, και οι περισσότεροι ψαροντουφεκάδες) να σέβομαι και να τηρώ τα μέτρα και τα σταθμά, έμαθα να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, έμαθα να μην είμαι ψευτοοικολόγος, αλλά πραγματικός οικολόγος γνωρίζοντας πλέον τις αρχές και διαδικασίες της, έμαθα να ξεχωρίζω τους ψευτοοικολόγους και τα οικονομικά συμφέρονται πίσω από αυτούς. Όλα αυτά στο αντικείμενο που σπούδασα.

Αφού είσαι σπουδαγμένος λοιπόν, πάρε θέση σε παρακαλώ σε 2 πολύ απλά θέματα τα οποία δε χρειάζεται να έχει κανείς διδακτορικό για να αναπτύξει:

1ον. Περί ροφού
2ον. Περί νόμιμου αριθμού και κιλών μαύρων ψαριών ανά ψάρεμα ανά υποβρύχιο κυνηγό

Ο Θόδωρος μάλιστα παραπάνω αναφέρει και τα περί "νομολατρείας". Περιμένω την απάντησή σου Σπύρο-Ιάσωνα.

Υ.Γ. Να τονίσω ότι δεν θεωρώ το ψαροντούφεκο καταστροφικό τρόπο αλιείας. Όπως έχουν τονίσει πολλοί παραπάνω, στη χρήση του κολλάω. Ωστόσο, το να σκοτώνεις για hobby, είναι άλλο θέμα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπλε : 27-03-09 στις 00:50.