Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia
Μάλλον θα κλείσω εδώ τη δική μου συνδρομή σε αυτό το θέμα, αφού θα λείπω εκτός Αθηνών για κάμποσες μέρες
|
Τωρα που λειπει η Μαρια , ευκαιρια ειναι (

)
Πραγματικα δεν περιμενα να εξελιχθει η συζητηση διαφορετικα Εκτωρα , μια και παρομοια θεματα εχω συζητησει με διαφορους , ειτε ειναι κυνηγοι με πολυ λαθος σκεπτικο (του στυλ "τα ξεκωλιασες" , ή αυτοι που αν δεν προκαλεσουν εκατομβη το λιλακι τους θα ειναι αφαντο μετα στο καφενειο ή στο γραφειο κλπ ) , αυτοδυτες που βουτωντας τσαλαπατανε και πειραζουν ατσαλα ο,τι τραβηξει την προσοχη τους , αυτοδυτες που ψαρευουν χρησιμοποιωντας τις μπουκαλες τους και αλλες τετοιες σιχαμερες κατσαριδες και ελεεινους κατσαπλιαδες . Φιλοσοφιες περι ενστικτου , επιστημονικα δεδομενα σαν αυτα που βγαζει ο καθε Λιακοπουλος στην τηλεοραση και αλλα πολλα τετοια , συζητουνται σε ολα τα καφενεια του κοσμου απο την γενεση του .
Φυσικα και θα αμυνθουν ολοι Εκτωρα . Απλα εγω δεν επετεθην κατα του Υ/Β κυνηγιου , ουτε κατα των Υ/Β κυνηγων (ελευθερων ) . Κατα της καταχρησης φερομαι και κατα της ανανδρης στρατοκαυλιλας , της διαπομπευσης δηλαδη και κατα της θλιβερης δικαιολογιας , αν χτυπησει κανενας "καταλαθος " καμμια 20αρια κιλα ψαρια " Ε , να τα'ι'σα δυο χωρια και τον Υπουργο , ισα ισα εφτασαν " και στην επομενη τεραστια ψαρια , Ε , να λιπασμα για τα χωραφια χρειαζομασταν και τα'ι'σα και 6,000 λαθρομεταναστες .
Τους τα'ι'ζες και απο χθες απο την τσεπη σου ? Ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος πως ΟΧΙ .