Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-03-09, 16:30
Το avatar του χρήστη dmanetakis
dmanetakis dmanetakis is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Mοσχάτο, Αθήνα
Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Phoevos Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα χαιρόμουν πολύ αν είχες την ικανότητα να μου αποδείξεις (με λογικά επιχειρήματα, και όχι με αφορισμούς) ότι πράγματι αυτές οι απόψεις είναι "επικίνδυνες". Αμφιβάλλω πολύ όμως για αυτό.

Αφορισμούς είναι πάρα πολύ εύκολο να κάνουμε όλοι. Αλλά οι αφορισμοί ανήκουν στον άλλο κόσμο που δεν έχει καμία λογική, μόνο δόγματα.

Ευλόγησον λοιπόν, και αν ποτέ ανακαλύψεις μέσα σου κάποια ικανότητα κριτικής σκέψης ή διάθεσης για ανάλυση, θα χαρώ να συζητήσουμε εποικοδομητικά επί της ουσίας με επιχειρήματα.

Προς λοιπούς "συναδέλφους":

Αν είχα μια καλή εικόνα για τους αυτόνομους, φροντίσατε να τη ξεσκίσετε. Όχι μόνο δεν είστε ικανοί για συζήτηση (αφού η ειρωνία εδώ μέσα πάει σύννεφο, απορώ απο απού αντλείται αυτή τη κομπορρημοσύνη), αλλά δεν παραθέτετε καν λογικά αντεπιχειρήματα. Η <<λογική>> σας ως αντιπαράθεση θυμίζει στη καλύτερη συμπεριφορά 5ντάχρονων
Λυπάμαι ειλικρινά
Φίλε μου , είναι λογικό να βρίσκεσαι σε θέση άμυνας , έπειτα από όλα αυτά που έχουν προηγηθεί , και αυτό φαίνεται από την επίθεση που κάνεις σε μένα και στον καθένα που είναι αντίθετος στις απόψεις σου . Γιατί όπως είναι γνωστό υπάρχει η αντίληψη ότι , η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα , πράγμα που εμένα με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Δεν πρόκειται να καθίσω να λύσω τις αμφιβολίες σου , σχετικά με τις ικανότητες μου , τη λογική μου , την κριτική μου ικανότητα κλπ. Πίστεψε με πραγματικά δεν με ενδιαφέρει . Όπως επίσης δεν πρόκειται να καθίσω να σου αναλύσω το αυτονόητο ότι : όπου εμπεριέχεται φόνος ή καταστροφή με απόλαυση, είναι επικίνδυνο.

Σε ευχαριστώ και σου εύχομαι πραγματικά να είσαι καλά.