Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-03-09, 16:41
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Πρώτο στάδιο ρυθμιστή Self made

προσωπικα θα κανω τον δικηγορο του διαβολου και θα ζητουσα να μου απαντηθει το ερωτημα της αστοχιας υλικου...

ειναι σιγουρο οτι ο μαστορας της γειτονιας μου μπορει να κατασκευασει μονος του ενα μηχανημα το οποιο θα λειτουργει ακουραστα και αποδοτικα χωρις καμια αστοχια κατω απο απειρες παραλλαγες περιβαλλοντικων συνθηκων και απαιτησεων χειριστη?

και αν ναι τοτε γιατι ολοι οι δυτες που ξερω οτι γραφουν εδω εχουν επωνυμους ρυθμιστες και οχι no-name made in italy που πουλουντιαι στην αγορα και σε καλη τιμη?

δεν θελω σε καμια περπιπτωση να μειωσω τον κοπο και το μερακι των παιδιων, καθε αλλο.....ισα ισα που σεβομαι τον ιδρωτα τους....

ομως πριν αρχισουμε να βουταμε στο τρικερι ή οπου αλλου με ενα εργαλειο αμφιβολης στιβαροτητας θα επρεπε να αναλογιστουμε αν ειμαστε σιγουροι οτι θελουμε να αφησουμε τη ζωη μας πανω του....

(το οτι λεει ο κωστας ή ο χρηστος οτι δουλευει δεν μου λεει τιποτα, θα προτιμουσα εναν εξειδικευμενο κριτη επ'αυτου, οπως δε μου λεει τιποτα οτι δουλευει στις 100 πρωτες καταδυσεις...)

Να ξαναπω οτι ειμαι παντελως ακαταλληλος να αποφανθω αν ο "πρωτος ελληνικος ρυθμιστης" μπορει να με συντροφευσει στις καταδυσεις μου....

αλλα μεχρι να με πεισει καποιος, καπως, προτιμω να μενω στα μπραβο για το κοπο των κωστα - χρηστο...και τιποτα αλλο....

Απάντηση με παράθεση