περιμενα την τοποθετηση του gkam πως και πως....
γιατι γνωριζω την επιστημονικοτητα με την οποια προσεγγιζει τα θεματα...
εδω ομως δεν ειδα ουσιαστικα κανενα επιχειρημα....και δεν μπορει να θεωρηθει επιχειρημα το
Παράθεση:
Δε βλέπω λόγο «να του την πέφτει κανείς», εκτός αν μπορεί να τεκμηριώσει την θέση του και να αποδείξει ότι υπάρχει πραγματικά σφάλμα.
|
ενα μαθημα αντοχης υλικου και αυτο στη β λυκειου ειχα γιωργο, τι να αποδειξω? δικια μου δουλεια ειναι?
Γραφω μονο για την αναγκαιοτητα σκεπτικισμου ....ειδικα οταν διαβλεπω ενθουσιασμο απο τον κοσμο για να παει να βουτηξει με εναν home made ρυθμιστη αναπνοης...
Πραγματικα αν υπαρχει πεσιμο σε καποιον σε αυτο το ποστ τοτε ειναι σε αυτους που θελουν να τρεξουν να δοκιμασουν κατι το οποιο ουτε οι ιδιοι οι κατασκευαστες του δεν το εχουν δοκιμασει καλα καλα....
οσο για το δαρβινο και τις αποψεις του , υπηρξα ανεκαθεν φανατικος οπαδος του....
ΥΓ ουσιαστικα το ποστ μου εχει ως σκοπο να βγει ο χρηστος και ο κωστα και να μου εξηγησουν που κανω λαθος στο συλλογισμο μου...
να καταλαβω αν το να φτιαξεις ενα ρυθμιστη αναπνοης ειναι κατι το οποιο θελει μονο ακριβεια στον τορνο και τιποτα αλλο....
μακαρι να με πεισουν....ειμαι ο ορισμος του καλοπροαιρετου
Ξαναλεω.... ειμαι ενα απλος δυτης , ασχετος παντελως απο την τεχνη του Κυρου Γραναζη....
και επισης ειμαι ο τελευταιος που θα την πεσω σε καποιον απο υστεροβουλια...
ποσο μαλλον σε μερακληδες της θαλασσας....