Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-03-09, 23:19
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι
Απάντηση: Πρώτο στάδιο ρυθμιστή Self made

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν υπαρχει ουτε μια διαφωνια με αυτα που γραφει ο rampidis...

μαλλον εχουν παρεξηγηθει εντελως οι προθεσεις μου....
Με εκπλήσεις βρε Γιώργο...
Άμα ξαναδιάβαζες αυτά που γράφεις, θα έβλεπες ότι δεν είναι τυχαίο που παρεξηγήθηκαν οι απόψεις σου.

π.χ. αυτά που έγραψες εδώ:

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
να καταλαβω αν το να φτιαξεις ενα ρυθμιστη αναπνοης ειναι κατι το οποιο θελει μονο ακριβεια στον τορνο και τιποτα αλλο....
μακαρι να με πεισουν....ειμαι ο ορισμος του καλοπροαιρετου
νομίζω πως είναι υποτιμητικά και για τον Κώστα και για τον Χρήστο.
Ο Χρήστος είναι συνταξιούχος μηχανολόγος-μηχανικός με εμπειρία χρόνων σε χειρισμό βιομηχανικού εξοπλισμού υπερ-υψηλών πιέσεων και ο Κώστας είναι ένας εξαιρετικός τεχνίτης μηχανουργείου (ως γνωστός ο τόρνος δεν δημιουργεί μόνος του εξαρτήματα - ακόμη κι αν είναι CNC).

Στην πέφτω λοιπόν ελαφρώς, γιατί θεωρώ πολύ σημαντικά αυτά που αναφέρει ο φίλος Ηλίας εδώ:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο rampidis Εμφάνιση μηνυμάτων
Καμία διάθεση αρνητικής διάθεσης ή κριτικής σε αυτά που είπες Γιώργο (εξάλλου δίκιο έχεις!). Απλά και γω σαν μηχανικός και κατά μια έννοια και "δημιουργός" (αφού ανήκω στο χώρο της Ε&Τ) έχω την τάση να είμαι υπερ-προστατευτικός με τις νέες δημιουργίες-ιδέες-κατασκευές και τους εμπνευστές τους... Και επειδή ξέρω πόσο εύκολο είναι να αποθαρρύνεις κάποιον... παίρνω κατευθείαν αμυντική (και πιθανόν υπερβολική) στάση υπέρ του!
και ειδικά εδώ (τα bold δικά μου):
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο rampidis Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλά δε γίνονται όλα μαζί. Ένα ένα βήμα τη φορά. Και όσο το επίπεδο θα ανεβαίνει τόσο φαντάζομαι και η ομάδα (αν έχει σκοπό να συνεχίσει την προσπάθειά της) θα αρχίσει να ψάχνει και για πιο σύνθετες λύσεις, πιο βαριά επιστημονικά-ερευνητικά άρθρα, πατέντες κτλ. Είναι πιθανό να δούμε ακόμα και κάποια καινοτόμα ιδέα! Και μάλιστα κατά τη γνώμη μου είναι πιο πιθανό να προκύψει καινοτομία από άτομα που δεν έχουν την απόλυτη εξειδίκευση πάνω σε ένα αντικείμενο, καθώς με την εξειδίκευση καλουπώνεται και η σκέψη και δε μπορεί να ξεφύγει από τα τετριμμένα...
Οι "παραγγελίες" όπως λέει κι ο geogeo ήταν φυσικά εικονικές εν είδη συγχαρητηρίων (είναι δυνατόν να μη το κατάλαβες αυτό?).

Όσον αφορά τις επιφυλάξεις για τις δοκιμές που πρέπει να γίνουν και ότι δεν είναι λογικό να αρχίσει να βουτάει κόσμος με ένα αδοκίμαστο εξάρτημα είμαι μαζί σου -και δεν νομίζω πως κανένας θέλει να το ρισκάρει, να το δούμε θέλουμε κατ' αρχήν και να το θαυμάσουμε- αλλά με στεναχώρησε αυτή η αρνητική σου στάση επειδή πραγματικά σε θεωρώ ανοιχτό μυαλό...

Ευτυχώς δηλ. που δεν ήσουν στο πλήρωμα του Κουστώ όταν δοκιμάζαν τους πρώτους ρυθμιστές... θα υπήρχε κίνδυνος να τους πείσεις ότι η ελεύθερη κατάδυση κι ο αναπνευστήρας είναι καλύτερος γιατί είναι δοκιμασμένος
...και να δούμε αν θα είχαμε τώρα τίποτα να βουτάμε...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 31-03-09 στις 23:24.
Απάντηση με παράθεση