Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Γιώργος Κεφαλάς
παραδειγμα? http://www.greekdivers.com/forum/ind...howtopic=19002
Τι αλλο να πω?cameraman για τσοντα ρε Γιωργο?Και αλλα πολλα.Ολο αυτο το πραγμα με χαλαει.Και δεν το βρισκω αστειο, αν και εχω μπολικο χιουμορ...
Μεσα απο το topic του λαγοκεφαλου καταλαβα οτι αν και ψαροκυνηγος, ταυτιζομαι πιο πολυ με τους αυτονομους.Τουλαχιστον οσον αφορα τις ψυχραιμες και ουσιωδεις αποψεις.Και ειναι πολλες.
Ξανα off-topic 
|
Γιώργο εμείς κατά 80% γνωριζόμαστε σε προσωπικό επίπεδο και αλληλοανταλάσσουμε πειράγματα εκατέρωθεν. Ο Τίμος είναι ένα πάρα πολύ αξιόλογο άτομα αλλά με πολύ διάθεση για χαβαλέ πάντα. Σαφέστατα τα γραφόμενα του δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα αλλά πειράζει κάποια μέλη που θα το διαβάσουν. Όσοι είστε εκτός χώρου πολύ δύσκολα θα κατανοήσετε τέτοιες προσεγγίσεις και χαβαλέ που γίνεται. Μερικές φορές πειραζόμαστε και κωδικοποιημένα γιατί κάτι προέκυψε σε ένα ψάρεμα και δεν θέλουμε να κάνουμε ρόμπα τον άνθρωπο που το έκανε.
Παράδειγμα: Έχω ένα νέο παιδί στο σκάφος μου, και στην άνοδο μου βλέπω να έχει τοποθετήσει το ψαροτούφεκο του με την μύτη του καμακιού να ακουμπάει στο μπαλόνι. Του λέω βάλε καπέλο στο όπλο εννοώντας βέβαια προστατευτικό λάστιχο στη βέργα. Ε αυτός έβγαλε το καπέλο που φορούσε και το έβαλε στο όπλο.