Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-04-09, 13:07
Γιώργος Κεφαλάς Γιώργος Κεφαλάς is offline

Περιοχή: Πόρτο Ράφτη
Απάντηση: Καλημέρα σας

Γιωργο ξερω απο κωδικες και απο πειραγματα.Δεν καταλαβαινω σε τι ειδους κωδικα ανηκει το "σεξ και βια στη σιθωνια" οπως επισης και το "τις ξεκωλιασες τις τσιπουρες".Και δεν ειναι μεμονωμενα παραδειγματα.Τελος οσον αφορα το επιπεδο του ενος η του αλλου forum, παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα το υποβιβαζουν...βλεπε καρουμπαλοι...http://www.greekdivers.com/forum/ind...howtopic=19019Τωρα παμε παρακατω,μαζι,απο οποιoδηποτε forum
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Γιώργος Δεμέτης Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο εμείς κατά 80% γνωριζόμαστε σε προσωπικό επίπεδο και αλληλοανταλάσσουμε πειράγματα εκατέρωθεν. Ο Τίμος είναι ένα πάρα πολύ αξιόλογο άτομα αλλά με πολύ διάθεση για χαβαλέ πάντα. Σαφέστατα τα γραφόμενα του δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα αλλά πειράζει κάποια μέλη που θα το διαβάσουν. Όσοι είστε εκτός χώρου πολύ δύσκολα θα κατανοήσετε τέτοιες προσεγγίσεις και χαβαλέ που γίνεται. Μερικές φορές πειραζόμαστε και κωδικοποιημένα γιατί κάτι προέκυψε σε ένα ψάρεμα και δεν θέλουμε να κάνουμε ρόμπα τον άνθρωπο που το έκανε.
Παράδειγμα: Έχω ένα νέο παιδί στο σκάφος μου, και στην άνοδο μου βλέπω να έχει τοποθετήσει το ψαροτούφεκο του με την μύτη του καμακιού να ακουμπάει στο μπαλόνι. Του λέω βάλε καπέλο στο όπλο εννοώντας βέβαια προστατευτικό λάστιχο στη βέργα. Ε αυτός έβγαλε το καπέλο που φορούσε και το έβαλε στο όπλο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κεφαλάς : 01-04-09 στις 13:15.
Απάντηση με παράθεση