Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-04-09, 14:41
Το avatar του χρήστη Γιώργος Δεμέτης
Γιώργος Δεμέτης Γιώργος Δεμέτης is offline

Απάντηση: Καλημέρα σας

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημερα γιωργο, καλως ορισες....

το υπεροχο coral grouper που εχεις ως αβαταρ θα τον καθαριζες στην πρωτη σου επισκεψη στην ερυθρα?

η θα περιμενες ησυχος να χαζεψεις πως θα δεχοταν τους Bluestreak cleaner wrasse καθαριστες που εχει πανω του....

αν επελεγες το πρωτο , θα ετρωγες καλα, δεν αμφιβαλλω...και αν ηταν και μεγαλος μπορει να μην ειχε και καμμια σοβαρη επιδραση πανω στο περιβαλλον...(εξαλλου σε καθε βουτια θα συναντησεις τουλαχιστον 40 τετοιους)

αν επιλεξεις το δευτερο θα μπορεσεις να ζησεις λιγα απο ολα αυτα που με κανουν να εχω "αρρωστησει" με την υποθαλλασια ζωη....το ροφο να τεντωνεται και να "χασμουριεται", τους καθαριστες να χωνονται μεσα στα βραγχια του ....την μαγεια της συμβιωσης των ειδων....

βεβαια υπαρχει παντα και η επιλογη πρωτα να τα χαζεψεις ολα αυτα και μετα να τον κερασεις καυτο ατσαλι αναμεσα στα ματια....

γιωργο δεν σου τα χωνω , ειλικρινα σε καλωσοριζω , απλα φτανει με τους φονους , φτανει , ας τραβηξουμε καμμια φωτογραφια καλυτερα.....

ΥΓ αυτο που με τρελαινει ειναι οτι τα παιδια που εχετε μπει εδω (απο το χωρο του ψτ) , εισαστε (εμφανως ) ανθρωποι με καλλιεργεια και δυνατοτητα εκφρασης....και οπως λεει και η μαρια , περιμενω απο εσας να ειστε ο διαυλος επικοινωνιας με ολους τους τσουτσουναραδες που βγαζοντας τον σαργο των 5 ποντων νομιζουν οτι εκαναν κατι. Οποτε , οχι δεν σου την πεφτω, σε προβοκαρω να κανεις κατι με αυτα τα αισχη που βλεπεις στο χωρο σου και οχι να τα υπερασπιζεσαι νομιζωντας οτι σου βριζω το σπιτι σου....
Γιώργο καλησπέρα ο ροφός της Ερυθράς είναι φωτογραφημένος από την κόρη μου που είναι αυτόνομη.
Αν κατέβω με ελεύθερη κατάδυση στα -άντα για βόλτα με μία φωτογραφική στο χέρι, δεν πάω για ψάρεμα αλλά για βόλτα. Αν θέλω να ψαρέψω βάζω τα πολεμικά μου και πηγαίνω για να συλλέξω την τροφή μου ή αν θέλεις για να ικανοποιήσω το αρχέγονο ένστικτο μου του κυνηγού και θα βγάλω ένα ψάρι που θα επιλέξω.

Ο καρχαρίας όταν δεν πεινάει δεν δαγκώνει τα ψάρια δίπλα του που κολυμπάνε μαζί του. Όταν πεινάσει όμως το κάνει.
Κάπως έτσι μάλλον λειτουργώ και εγώ και ας μην είμαι καρχαρίας.
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg ΙΡΙΔΑ.jpg (106,2 KB, 19 εμφανίσεις)