Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-04-09, 10:12
Το avatar του χρήστη Rabea
Rabea Rabea is offline

Περιοχή: Πυλαία Θεσσαλονίκης
Απάντηση: Καλημέρα σας

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Γιώργος Δεμέτης Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ που μου υπενθύμισες με αυτό τον υπέροχο τρόπο πως να μπαίνω εντός θέματος.
Γιώργο,
η αποδοκιμασία ήταν ξεκάθαρα προς το GD και δεν ήταν τόσο εκτός θέματος γιατί ακριβώς από κάτω κάποιος πρότεινε ένα λινκ για επίσκεψη στη σελίδα.
Το λινκ λοιπόν μου θύμησε μέσα από λίγα ποστ με όοοοολους αυτούς τους χαρακτηρισμούς, τον απίστευτο "ενθουσιασμό" και την επαίνεση των δημοσιοποιημένων καλοφωτογραφημένων ψαριών στη βελόνα... πόσο άβολα ένιωθα όταν έβλεπα τα ψυγεία ΓΕΜΑΤΑ ψάρια και τους περήφανους ψαράδες να καμαρώνουν ακόμα και για τα μικρά!
Μου θύμησε λοιπόν τον λόγο που αποχώρησα από το GD μετά από χρόνια συμμετοχής πριν ακόμα γίνεις εσύ μέλος...
Όλη αυτή η έπαρση για τη διαφήμιση της μεγαλύτερης ψαριάς και τα χειροκροτήματα των θεατών για τα πολλά με είχαν στεναχωρήσει πάααααααααρα πολύ γιατί ήταν το 95% των ποστ στο φόρουμ όσο και αν με τον Σημάδη προσπαθούσαμε να στήσουμε τμήμα για την αυτόνομη κατάδυση, για την ελεύθερη κατάδυση και τα αθλήματα της θάλασσας και του νερού γενικότερα.
Γι αυτό λοιπόν ναι, είπα ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στο GD. Δεν το είπα για το καλωσόρισμά σου, ούτε και έβαλα εγώ το λινκ
Για να μη παρεξηγηθώ μια από τις κολλητούλες μου είναι ψαροντουφεκού αλλα με άποψη και ιδεολογία και πάνω από όλα οικολογική συμπεριφορά για την οποία τη σέβομαι και την αγαπώ πολύ.
Μπορεί να μην την έχω πείσει να γίνει αυτόνομη, αλλά δεν έχει σημασία.
Τα παιδιά πάνε για ψάρεμα, εμείς για κατάδυση και το βραδάκι βρισκόμαστε και πίνουμε τα κρασάκια μας... απλά δε τους λέμε ποτέ τι ψάρια είδαμε και που!!!

Arthur Clarke

Απάντηση με παράθεση