Δεν κρατιέμαι να μήν σχολιάσω:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ανασφαλής βουλευτής: «Σε μεγάλες διαδρομές, όπου αναπτύσσονται ταχύτητες, πρέπει να υπάρχει ασφάλεια»,
|
Βεβαίως, κύριε βουλευτά!! ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τους
ΔΡΟΜΟΥΣ!!
Παράθεση:
Ο σνομπ βουλευτής: «Μα, θα κυκλοφορώ με. γιαπωνέζικο;»
|
Ακόμα και το LEXUS δηλαδή πέφτει λίγο? Μην ξεχνάς, ότι όλοι στο τέλος με μαύρη MERCEDES νεκροφόρα κυκλοφορούμε. Ο αγώνας δικαιώνεται
Παράθεση:
· Ο κάνγκουρας βουλευτής: «Αυτά τα αυτοκίνητα δεν εντυπωσιάζουν. Αν λοιπόν πάμε στην επαρχία με ένα μικρό υβριδικό, δεν πρόκειται να μας δώσει σημασία κανένας!»
|
Διστυχώς είναι αλήθεια....
Ο βουλευτής κάνει το αυτοκίνητο, ή το αυτοκίνητο τον βουλευτή?
Παράθεση:
Ο αθώος βουλευτής: «Μα, δεν επέλεξα εγώ το μοντέλο. Ρώτησα τον οδηγό μου και τους αστυνομικούς μου που το οδηγούν και αυτοί το διάλεξαν»
|
Επιτέλους και κάποιος που σέβεται την γνώμη των εργαζομένων. Και εγώ την άκουσα την γυναίκα μου...
Παράθεση:
Ο βουλευτής - Σουμάχερ: «Πώς θα προλαβαίνω να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου όταν αυτό δεν αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες;»
|
Βεβαίως!!! UNO Turbo!! σφαίρα πάει!!! αλλά α!!!! ...ξέχασα.... αν οδηγείς UNO μπορεί να φας κλήση!!!
Παράθεση:
Ο γκρινιάρης βουλευτής: «Πώς θα βγάλω την προεκλογική περίοδο με υβριδικό Ι.Χ.;»
|
R.T.F.M.: Read The F%@#! Manual!!! Τί νομίζεις? θα τελειώσουν οι μπαταρίες????
Σ.τ.Σ.: Σε άλλο φόρουμ έχουν εικονίδιο με μούτζα. μπορούμε να το βάλουμε και εδώ, παρακαλώ...?