Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-04-09, 11:24
Το avatar του χρήστη Κυριάκος
Κυριάκος Κυριάκος is offline

Απάντηση: Πίσσα και πούπουλα

Δεν κρατιέμαι να μήν σχολιάσω:

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο ανασφαλής βουλευτής: «Σε μεγάλες διαδρομές, όπου αναπτύσσονται ταχύτητες, πρέπει να υπάρχει ασφάλεια»,
Βεβαίως, κύριε βουλευτά!! ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τους ΔΡΟΜΟΥΣ!!

Παράθεση:
Ο σνομπ βουλευτής: «Μα, θα κυκλοφορώ με. γιαπωνέζικο;»
Ακόμα και το LEXUS δηλαδή πέφτει λίγο? Μην ξεχνάς, ότι όλοι στο τέλος με μαύρη MERCEDES νεκροφόρα κυκλοφορούμε. Ο αγώνας δικαιώνεται

Παράθεση:
· Ο κάνγκουρας βουλευτής: «Αυτά τα αυτοκίνητα δεν εντυπωσιάζουν. Αν λοιπόν πάμε στην επαρχία με ένα μικρό υβριδικό, δεν πρόκειται να μας δώσει σημασία κανένας!»
Διστυχώς είναι αλήθεια....

Ο βουλευτής κάνει το αυτοκίνητο, ή το αυτοκίνητο τον βουλευτή?

Παράθεση:
Ο αθώος βουλευτής: «Μα, δεν επέλεξα εγώ το μοντέλο. Ρώτησα τον οδηγό μου και τους αστυνομικούς μου που το οδηγούν και αυτοί το διάλεξαν»
Επιτέλους και κάποιος που σέβεται την γνώμη των εργαζομένων. Και εγώ την άκουσα την γυναίκα μου...

Παράθεση:
Ο βουλευτής - Σουμάχερ: «Πώς θα προλαβαίνω να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου όταν αυτό δεν αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες;»
Βεβαίως!!! UNO Turbo!! σφαίρα πάει!!! αλλά α!!!! ...ξέχασα.... αν οδηγείς UNO μπορεί να φας κλήση!!!

Παράθεση:
Ο γκρινιάρης βουλευτής: «Πώς θα βγάλω την προεκλογική περίοδο με υβριδικό Ι.Χ.;»
R.T.F.M.: Read The F%@#! Manual!!! Τί νομίζεις? θα τελειώσουν οι μπαταρίες????

Σ.τ.Σ.: Σε άλλο φόρουμ έχουν εικονίδιο με μούτζα. μπορούμε να το βάλουμε και εδώ, παρακαλώ...?
Απάντηση με παράθεση