Γιώργο μάλλον δε συνενοούμαστε καθόλου.
Αν από το μήνυμά μου έλαβες αιχμές και έλλειψη δημοκρατικότητα τι να σου πω?? ....
Θα σε παρακαλούσα να μη μου απαντάς με αυτό τον τρόπο "Βρε δεν έχουμε πόλεμο, είμαστε όλοι μας Έλληνες..." γιατί είναι σαν να προσπαθεις να με πείσεις για κάτι στο οποίο είμαι ή αντίθετη ή αρνητική. Εγώ δεν έχω καμία φαγωμάρα με "εσάς" τη γνώμη μου για το φόρουμ gd έγραψα μετά από χρόνια συμμετοχής.
Σε αυτά που γράφω είμαι ευγενική, δε χρησιμοποιώ ύβρεις και δε προσβάλω, σε αντίθετη περίπτωση παρακαλώ να μου το υποδείξετε για να ζητήσω συγνώμη.
Αν ήθελα να συμμετάσχω στη συζήτηση που τρέχει σε άλλο τόπικ θα το έκανα αλλά δεν το θέλω και πρότεινα πιθανό θέμα εφόσον πραγματοποιήσετε κάποια συνάντηση με την ΕΑΘ γιατί ήταν πολύ επίκαιρο τη χρονιά που πέρασε και θα ξαναγίνει όσο θα πλησιάζει η ημερομηνία του επόμενου αγώνα.
Προφανώς δεν είσαι ενημερωμένος για το θέμα που έγινε πέρυσι με τη κίνηση των σωματείων για την απαγόρευση των αγώνων υ/β ψαρέματος, για τη τράπεζα αγώνα και τα επιτρεπτά όρια...
Ευτυχώς η θάλασσα είναι πολύ μεγάλη και μας χωράει ούτως ή άλλως ακόμα και αν δε συμφωνούμε... αυτό είναι πολύ πιο δημοκρατικό

και δε χρειάζεται να είμαστε και όλοι μας Έλληνες εκτός και αν είναι προϋπόθεση για τη συζήτηση.
Εγώ σας έδωσα το λινκ της Ένωσης Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Θ.) και θα χαρώ πολύ να μάθω ότι συναντηθήκατε και μιλήσατε σε φιλικό επίπεδο.