02-04-09, 15:24
|
 |
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
|
|
|
|
Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!
@
Φοίβος Βιλανάκης (πρόεδρος)
Χρήστος Ευθυμίου (αντιπρόεδρος)
Γιώργος Κυπραίος (γραμματέας)
Θάνος Αγγελόπουλος (ταμίας)
Μαρία Σαλωμίδη (μέλος Δ.Σ.)
Γιάννης Ίσσαρης (μέλος Δ.Σ.)
Γιώργος Κανελλάκης (μέλος Δ.Σ.)
Ρε παιδιά συγγνώμη, όντας μέλος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αυτοδυτών ΤΗΘΥΣ και λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις θέσεις και τους σκοπούς του συλλόγου, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα του,
ε) Η προστασία των Ελληνικών θαλασσών, της πολιτιστικής κληρονομιάς, των λιμνών, των ποταμών και εν γένει του φυσικού περιβάλλοντος, με σχετικές ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές.
στ) Η οικολογική ευαισθητοποίηση του κοινού .
καθώς και της ανακοίνωσης διαμαρτυρίας με τον τίτλο
«ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟΥ»
και την συζήτηση που ακολούθησε, αναρωτιέμαι τι σκοπό έχουν οι συναντήσεις με τους ψαροτουφεκάδες;
Δηλαδή κοντά στο νου κι΄ η γνώση, τι το κοινό μπορούμε να έχουμε την στιγμή που όχι μόνο ο κώδικας αλλά και οι στόχοι είναι διαφορετικοί;
Αν πάτε για μπύρες, να πάτε και καλά να περάσετε, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να αποτελέσει βάση συζήτησης πέρα από το γεγονός ότι σαν κοινό χώρο δραστηριότητας έχουμε την θάλασσα. Την θάλασσα έχουν επίσης σαν χώρο δραστηριότητας οι χειμερινοί και οι θερινοί κολυμβητές, να τους φωνάξουμε κι΄ αυτούς;
Πέρα από το γεγονός ότι δεν θα ήθελα να παρεξηγηθεί το ποστ μου, μια ερώτηση κάνω την οποία ενδεχομένως πολλά μέλη να έχουν σκεφθεί ενδόμυχα, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το αιμοσταγές αυτό thread ξεκίνησε με την αναφορά στον χωρίς λόγο θάνατο ενός ψαριού και τα επανειλημμένα ποστ των ψαροτουφεκάδων για να καταλήξει στα κλασικά «ναι μωρέ θα τα βρούμε» και «έχουμε περισσότερα κοινά από ότι μας χωρίζουν» και διάφορα παρεμφερή.
Θα χαιρόμουν να μου πει τελικά κάποιος, ποιά είναι αυτά τα κοινά που μας ενώνουν;
....μολις ολοκλήρωσα !!!
κατά κόσμον Πετρούλα (την οποία, παρεμπιπτόντως, μέχρι σήμερα δεν γνώριζα ποιά είναι. Ίσως κάποιος μου πει και το μικρό της όνομα για να το συμπεριλάβω στην υπογραφή.)
|