Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-07-07, 11:25
Το avatar του χρήστη Zin
Zin Zin is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Χρόνος "0" : Πραγματικότητα ή μύθος ??

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Χρηστος Ευθυμιου Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολλοί δύτες στην διάρκεια μιας βουτιάς και λίγο πριν εξαντληθεί ο χρόνος "0" καταδύονται σε μικρότερο βάθος και έχουν την ψευδαίσθηση ότι καταδύονται με ασφάλεια πάντα στον χρόνο "0" και το επαναλαμβάνουν συνεχώς με βάσει την ένδειξη του DC με αποτέλεσμα να βρίσκονται συνεχώς και πολλές φορές στα όρια που προανέφερα. Άλλοι πάλι ανεβαίνουν ποιο πάνω και μόλις έχουν ένδειξη αρκετού χρόνου "0" βουτάνε πάλι ποιο βαθιά κάνοντας βουτιές “jo-jo” αφού το επιτρέπει η ένδειξη του DC. Τέτοιου είδους βουτιές πρέπει σε κάθε περίπτωση να τις αποφεύγουμε.
πρώτα μιλάει για multilevel και ύστερα για τις βουτιές “jo-jo”(για τις οποιες ξερω οτι ειναι επικινδυνες και δεν χρειάζεται να διαβάσω καποιο βιβλίο για αυτές )

Απλά διαβάζοντας αυτό το ποστ εγώ (ίσως λάθος) πήρα (μεταξύ άλλων) το μύνημα οτι οι multilevel μου "δίνουν την ψευδαίσθηση οτι καταδύομαι με ασφαλεια"...

ουτε αγχωμένη ειμαι ούτε στεναχωρημένη, έχω καταλάβει το νόημα της κουβέντας... απλά διαβασα κατι που δεν το ειχα υποψιν μου οτι "ισχύει" (?)..

Απάντηση με παράθεση