και η απάντηση είναι όχι. Δεν μπορούμε.

Εμείς "σας" διώχνουμε τα ψάρια "σας", εσείς "μας" τα παίρνετε -μια κι έξω.
Δε χωράμε μαζί στην ίδια θάλασσα Γιώργο και αυτό το λέτε πρώτοι απ' όλους εσείς και μάλιστα με το πλέον κοροϊδευτικό ύφος. Δυστυχώς.
Θα δοκιμάσω όμως να αλλάξω την ερώτηση:
Τελικά υπάρχει κανείς Ψ/Τ που μπορεί να αποδεχτεί την ιδέα ότι κάποιες θαλάσσιες περιοχες θα έπρεπε
να μην ψαρεύονται (και) από αυτόν;
Πώς να διακρίνω την όποια καλή σας θέληση όταν -κάποιοι από εσάς- ακόμα κι όταν μιλάνε για
Προστατευόμενες περιοχές τολμάνε να τις χωροθετούν μετά τα 50 μέτρα βάθους για να μπορούν να συνεχίσουν το ψάρεμά τους ανενόχλητοι;;;;;
Τι επιχειρήματα να πρωτοεπικαλεστεί κανείς μπροστά σε τέτοιο θράσος;; Λογικά; Χα! Ηθικά; Χου! Επιστημονικά; Μουαχαχαχα!
Δεν ειρωνεύομαι καθόλου.... με πιάνει απλά αυτό το νευρικό γέλιο που χρησιμοποιούν καμιά φορά οι άνθρωποι για να μην κλάψουν.....
Κάπου το έχουμε χάσει τελείως.... μερικοί απλά αδυνατούν να κοιτάξουν στον καθρέφτη. Που είναι τα κότσια σας ρε θαλασσάνθρωποι;;;;
Που είναι το παράδειγμά σας;; Που είναι η υποχώρηση που δέχεστε να κάνετε για τη θάλασσα που αγαπάτε, εσείς, πριν τους άλλους, γιατί εσείς είστε καλύτεροι;;;;
Δημήτρη Γκαλών, η πρόταση για μπύρες προφανώς και δεν ήταν πρόταση του Τηθύς, πώς το σκέφτηκες αυτό;..... ήταν μονάχα αυτό που ακούστηκε, μια αδυναμία να συνεχίσω αυτή την εξαντλητική για μένα πλέον συζήτηση σε χρόνο και χώρο ιντερνετικό. Καμιά κοινή δράση - δεν υπάρχουν Ψ/Τ σύλλογοι άλλωστε, μόνο διοργανωτές αγώνων και φόρα- καμιά συμφωνία....
Για μία συζήτηση μιλήσαμε μόνο, μία συζήτηση που θα μας ανάγκαζε όλους καταρχήν να ακούσουμε τους εαυτούς μας.
[Και μη νομίσει κανείς ότι είμαι και τόοοοοσο αιθεροβάμων, α, όχι, το έχω ξαναδεί το έργο έτσι κι αλλιώς.....
Θυμάμαι άλλωστε πολύ καλά -εσύ (ξέρεις ποιος) το θυμάσαι ;- αυτόν που μου έλεγε τότε στη Χαλκίδα ότι δε δέχεται την απαγόρευση της Αλοννήσου, είναι μάγκας αυτός, δε θα του πουν οι άλλοι, (=χαρτογιακάδες
sensus Pikoula), τι θα κάνει....
Μην κοιτάτε εσείς οι αυτόνομοι που είστε κορόιδα κι όταν σας λένε ότι μια περιοχή είναι κλειστή εσείς συμβιβάζεστε και βουτάτε παραπέρα, αυτοί είναι μάγκες και ξύπνιοι....
Και ξέρουν καλά αυτοί σε ποιους αναφέρομαι, όσοι δεν σκέφτονται έτσι ας αγνοήσουν απλά αυτή την παρένθεση και ας πάμε παραπερα παρακαλώ]