Οντως δεν οδηγεί πουθενά η κουβέντα,έχει πολλά σηκωμένα ντουβάρια και κλειστά αυτιά η παρέα.
Ανθρωποι λένε το πιάσιμο ενός ψαριού φόνο κανονικά θα έπρεπε να ζούν σε αποστειρωμένες φιάλες ή σε κάποιο κελί στο Ορος........
Ανθρωποι που δεν ρίχνουν άγκυρα στην ποσειδωνεία αλλά δέχονται να ψαρεύουν οι επαγγελματίες στα πάρκα,........τι να πείς;;
Ούτε αιμοσταγής δολοφόνος (ψαριών) είμαι,ούτε χαίρομαι να φυτεύω ατσάλι στα μάτια των ψαριών,έτσι είναι η παρέα μου,έτσι είναι και όσοι συναναστρέφομαι και προσπαθούν να επιρεάσουν τους κολλημένους,.....παντού υπάρχουν κολλημένοι,γιατί μας χρεώνεται μόνο αυτό;;........
Χαίρομαι που πιάνω 2-3 όμορφα ψαράκια να τα φάω με την γυναίκα μου και τα 2 μικρά παιδιά μου
.-..........αυτό μόνο,τίποτα περισσότερο,......δεν φτάνει ε;;;
Αν είμασταν 200,000 θα είχαμε και ποδοσφαιρική ομάδα.
Το ψαροτούφεκο δεν κάνει "ζημιά",το ψ/τ δεν εξαιρεί πάνω από το 1% των ψαριών εκεί έξω και μιλάτε τόσο σκληρά γι'αυτό,........τους εργοστασιάρχες πρέπει να τους λιντζάρετε και τους τρατάρηδες να τους κρεμάτε........έτσι κάνετε;;εε;;;
Κρατήστε την οργή σας για κάτι πιό επιβλαβές.....
Μανώλη μου,
Αυτό που λές:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο apeiranthos
Λέγεται, ότι η αλαζονεία και η έπαρση που οδηγούν κάποιους, στο να κάνουν χρήση υποκοριστικών για να μειώσουν τον συνομιλητή τους, υποτιμά τους ίδιους.
Όσο για την ειρωνεία, λέγεται,ότι δείχνει έλλειψη λογικών επιχειρημάτων.
|
Το λές για τον Φοίβο ε;;
Δες τα πρώτα μηνύματα,......δες,.......ακόμη και τα μηνύματα της ομάδας διαχείρισης .......

πολλλύυυυυυυ ειρωνεία!!
Νά το δάσος!!

Εκεί,........
Να δώσω και παραπάνω βαρύτητα και στοχασμό στην δημοσίευσή μου: Akira Kurosawa,Bauhaus,Sergei Dragunov,5th Bienalle ,σέιβ δε σαγανάκι.