Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-04-09, 11:30
PanEx PanEx is offline

Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

Οντως δεν οδηγεί πουθενά η κουβέντα,έχει πολλά σηκωμένα ντουβάρια και κλειστά αυτιά η παρέα.

Ανθρωποι λένε το πιάσιμο ενός ψαριού φόνο κανονικά θα έπρεπε να ζούν σε αποστειρωμένες φιάλες ή σε κάποιο κελί στο Ορος........
Ανθρωποι που δεν ρίχνουν άγκυρα στην ποσειδωνεία αλλά δέχονται να ψαρεύουν οι επαγγελματίες στα πάρκα,........τι να πείς;;

Ούτε αιμοσταγής δολοφόνος (ψαριών) είμαι,ούτε χαίρομαι να φυτεύω ατσάλι στα μάτια των ψαριών,έτσι είναι η παρέα μου,έτσι είναι και όσοι συναναστρέφομαι και προσπαθούν να επιρεάσουν τους κολλημένους,.....παντού υπάρχουν κολλημένοι,γιατί μας χρεώνεται μόνο αυτό;;........

Χαίρομαι που πιάνω 2-3 όμορφα ψαράκια να τα φάω με την γυναίκα μου και τα 2 μικρά παιδιά μου.-..........αυτό μόνο,τίποτα περισσότερο,......δεν φτάνει ε;;;

Αν είμασταν 200,000 θα είχαμε και ποδοσφαιρική ομάδα.

Το ψαροτούφεκο δεν κάνει "ζημιά",το ψ/τ δεν εξαιρεί πάνω από το 1% των ψαριών εκεί έξω και μιλάτε τόσο σκληρά γι'αυτό,........τους εργοστασιάρχες πρέπει να τους λιντζάρετε και τους τρατάρηδες να τους κρεμάτε........έτσι κάνετε;;εε;;;

Κρατήστε την οργή σας για κάτι πιό επιβλαβές.....

Μανώλη μου,
Αυτό που λές:

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο apeiranthos Εμφάνιση μηνυμάτων
Λέγεται, ότι η αλαζονεία και η έπαρση που οδηγούν κάποιους, στο να κάνουν χρήση υποκοριστικών για να μειώσουν τον συνομιλητή τους, υποτιμά τους ίδιους.
Όσο για την ειρωνεία, λέγεται,ότι δείχνει έλλειψη λογικών επιχειρημάτων.
Το λές για τον Φοίβο ε;;

Δες τα πρώτα μηνύματα,......δες,.......ακόμη και τα μηνύματα της ομάδας διαχείρισης .......πολλλύυυυυυυ ειρωνεία!!

Νά το δάσος!!Εκεί,........

Να δώσω και παραπάνω βαρύτητα και στοχασμό στην δημοσίευσή μου: Akira Kurosawa,Bauhaus,Sergei Dragunov,5th Bienalle ,σέιβ δε σαγανάκι.