Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
Γιωργο αν εισαι ολα αυτα που λες εισαι η καλαμια στον καμπο στον χωρο των ψαροκυνηγων....
κακως γραφεις εδω , θα επρεπε ολη σου η ενεργεια να επικεντρωθει σε αυτους που απειλουν τον περιβαλλον που λατρευεις.....οχι εδω....
|
Εδώ είναι η διαφορά θεωρίας με κάποιους από εσάς.
Ανήκουμε στο ίδιο περιβάλλον κυρίες και κύριοι. Μέσα στην κοινωνική κοιλιά μας υπάρχουν άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν και όχι να καταστρέψουν.
Ποιός σου είπε ότι αυτοί που γραφτήκαμε εδώ δεν τα <<χώνουμε χοντρά>> στα δικά μας φόρουμ σε κάποια στραβά?
Ναι δεν θα πάψω να είμαι κυνηγός γιατί αυτό μου βγαίνει μέσα από την ψυχή μου. Όμως με τον ίδιο τρόπο μου βγαίνει και ότι η θάλασσα θέλει μέτρο και σύνεση.
Επίσης θεωρώ άκρως αναγκαίο να συνεισφέρω σε θέματα συνύπαρξης με άλλες δραστηριότητες, αλληλογνωριμίας, συζήτησης, γιατί όπως λέει και η Μαρία σε όλους μας κάνει καλό η ανταλλαγή απόψεων όσο αντίθετες και αν είναι με αυτά που πιστεύουμε γιατί μόνο καλό κάνει.
Αν ένας διάλογος μείνει σε τόνους αλληλοκατανόησης και όχι εγωιστικών κορωνών και επιβολής της μιάς ή άλλης θέλησης τότε μόνο είναι γόνιμος.