Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ωραια....γυρνα λοιπον στο γηπεδο σου και συνεχισε να μιλας με τους απανταχου big fish assasins και ασε μας εδω στη φλωρατζα μας βρε φιλε........
|
Συνάδελφε με διώχνεις;;;
Θα φύγω,δεν έχω πολλά να πώ........είμαι αλλού,.......θεωρώ τσάμπα χρόνο να γράψω έστω και μία φορά τη λέξη
λαγοκέφαλος την στιγμή που κάθε βράδυ,
μα κάθε βράδυ(με καιρό κάτω από 5b )φωτίζεται το πέλαγος από τα γρί-γρί...........θεωρώ κουτό να μιλάω για ένα 1 ψάρι την στιγμή που τόννοι βγαίνουν 5 μίλια ανοιχτά από την Γλυφάδα,.......κι'εμείς μιλάμε για το αν ζήτησε συγνώμη ο άμπαλος

,........είμαι αλλού!!Είναι άσκοπο να μιλάμε όταν στο μεγαλύτερο στέκι αυτοδυτών της Ελλάδας η τράτα τραβάει μόνιμα και κανένας δεν έχει κάνει καταγγελία(ή έχει κάνει;

).......είναι άσκοπο το να λέω πως κάνω καταγγελίες και να ακούω πως τις κάνω για να περισσέψουν ψάρια που αύριο θα τα πιάσω,......
Δεν φχαριστιέμαι με κανένα φόνο,ούτε με του σαργού,ούτε με της κότας,ούτε με τις κατσίκας,ούτε με της μύγας,ούτε με του κουνουπιού,ούτε με του ποντικού,ούτε με τις κατσαρίδας,ούτε με κανενός ζωντανού οργανισμού,.........δεν φχαριστιέμαι που το κράνος μου σκοτώνει έντομα στο δρόμο,που οι ρόδες μου πατάνε μυρμήγκια,τα παπούτσια μου πατάνε γυμνοσάλιαγκες,.............δεν προσπαθώ να μείνω στο σπίτι μου για να σώσω ζωές.......λυπάμε και προσέχω,παρατηρώ και προσέχω,δεν είμαι εντομοκτόνο, ούτε ανομβρία,........δεν είμαι δολοφόνος......ψαροκυνηγός είμαι,μέρος της φύσης και της φυσικής ζωής,τόσο πολύ αποξενωθήκατε μερικοί από την σύλληψη ενός θηράματος;;τόσο πρωτόγονο και αναχρονιστικό έγινε στην Ελλάδα το πιάσιμο ενός ψαριού;;τόσο πίσω έχω μείνει και δεν το ξέρω;;......εσείς δεν οδηγείτε;;δεν περπατάτε στην βροχή;;Μόνο στη γυάλα;;
Υπερβολές τύπου:
...............Ο πραγματικός οικολόγος λοιπόν πρέπει να εντρυφήσει στα αρχέγονα συναισθήματα της ανάγκης για φόνο........δεν πρόκειται να μείνει κολυμπηθρόξυλο στον πλανήτη........Η απόλαυση του φόνου θα ήταν όντως ανθρώπινη φύση........κι'άλλες παρόλες για φόνους,ναζί και καταστροφή της Γής.
δεν αντιπροσωπεύουν ούτε εμένα,ούτε τον μέσο ψαροτουφεκά.
Αν βγείτε εκεί έξω το Σ/Κ και αν ανοίξετε τα μάτια και τ'αυτιά σας ίσως δείτε τι γίνετε,..........αν λοιπόν δείτε,.........ίσως καταλάβετε,..........αν καταλάβετε ,...........ίσως την Δευτέρα να μιλήσουμε για κάτι πιό σοβαρό,κάτι που μπορεί να κάνει ζημιά στη θάλασσα και μαζί να την προστατεύσουμε,...........γιατί αν στην καλύτερη με πείσετε εμένα ή 500 σαν εμένα να μην ξαναχτυπήσω ψάρια έως το τέλος του χρόνου θα έχετε σώσει τόσο ψάρια όσα πετάει μιά τράτα σε μιά μέρα!!!

Στην ιχθυόσκαλα πήγε κανείς;;
Το δάσος λοιπόν,......το νού σας στο δάσος!