Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-04-09, 20:12
pescador pescador is offline
Banned

Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

Καλησπέρα

Ξεκίνησα να διαβάζω με ενδιαφέρον το θέμα και σε κάποια φάση τα πήρα άσχημα ... αλλά ευτυχώς διάβασα το τελευταίο ποστ του φίλου του γκάλον και γέλασε λίγο το χειλάκι μου….όλα εξηγούνται.....Όλοι οι Λαζογερμανοί γίνονται βασιλικότεροι του Βασιλέως....ΝΟΜΟΣ χαχαχαχαχαχαχαχα...Μπας και τους συμπαθήσουν οι γερμανοί και τους ενσωματώσουν...εξού και ατάκες με τα ες ες.....

Καταρχάς να συστηθώ. Λέγομαι Κώστας και είμαι ψαροντουφεκάς. Εγώ δεν θα κάτσω να απολογηθώ και θα μαλώσω και τους υπόλοιπους που το έκαναν....

Σε ποιον απολογήστε ρε παιδιά;

Στις μποτίλιες; πλάκα κάνετε; Οι άνθρωποι έχουν ρημάξει τις θάλασσες και για αυτό το λόγο τους απαγορευόταν να βουτάνε.

Είχα γράψει πολλά ακόμα αλλά τα σόκιν τα έσβησα....κρίμα είναι να πέσω στο επίπεδο των μπουκαλαίων. Δεν παίζει πάντως μάγκες ξεχάστε το. Εσείς μπορείτε να λέτε ότι θέλετε εδώ. Έξω όμως όλοι ξέρουν τι εστί μπουκαλάκιας. Για να μην τρελαθούμε κιόλας δηλαδή.

Έχετε μόνο μια δικαιολογία πάντως για τη συμπεριφορά σας. Επειδή όπως είπαμε και παραπάνω μέχρι προχτές είσασταν στις πισίνες έχετε μείνει άναυτοι και δεν έχετε ιδέα από τρόπο συμπεριφοράς. Λογικό αλλά κρίμα μια και κάνετε και τους επιστήμονες.

Εσύ γκάλον ακόμα στις πισίνες ξέμεινες. κέντα δικέ μου

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pescador : 04-04-09 στις 20:20.