Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-04-09, 14:55
pescador pescador is offline
Banned

Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Έκτωρ Εμφάνιση μηνυμάτων

Οι ψαρομπούκαλοι είναι και δικοί σας συνάδελφοι.
χχαχαχαχαχαχ καλό Έκτωρα ..... καλό

Παράθεση:

Για το τι κάνει ο κάθε μαγαζάτορας δεν έχει λόγο να δώσει λόγο σε κανέναν. Οι νόμοι του επιτρέπουν να πουλάει όπλα και μπουκάλες μαζί. Όσοι από το καταναλωτικό κοινό καταλαβαίνουν πράττουν αναλόγως.
Σωστό τώρα σε βολεύει η νομιμότητα. Αλλά αυτό δείχνει τη νοτροπία των μπουκαλαίων. Αφού οι μπουκαλαίοι ψωνίζετε αεροβόλα (όλοι όσοι ξέρω) ...υπάρχουν ... εκεί δίπλα στα προβόλια και τους ρυθμιστές.

Παράθεση:
Παρατηρήσεις σχετικά με την αλιεία θα σου κάνουμε διότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στα νερά της χώρας μας και γενική αδιαφορία για αυτό.
H Νομοθεσία που ορίζει τα μεγέθη είναι Ευρωπαική οπότε άστην αυτή την ιστορία με τα νερά της χώρας μας. Άλλωστε που το ξέρεις εσύ ότι υπάρχει πρόβλημα; βούταγες και παλιότερα; Αφού απαγορευόταν..... Ή μήπως αναφέρεσαι στις περιοχές που επιτρεπόνταν που δεν πάταγε ψαροντουφεκάς. κι αν βούταγες τι έκανες Έκτορα; ... Δεν ξέρω ρωτάω...εσύ λες.

Και εφόσον εγώ Έκτωρα μου είμαι Νόμιμος δεν μπορείς εσύ που το συνάφι σου άδειασε τις θάλασσες να κάνεις παρατηρήσεις σε εμένα ....Μάζεψε πρώτα το σπίτι σου αν μπορέσεις (τι να μαζέψεις ρε συ Έκτορα.... ) και μετά έλα και στο δικο μου.