Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο pierre-sifnos
Στο τέλος του ντοκιμαντέρ λοιπόν, με ανάλογο voice over, δείχνει τους εντεταλμένους χωροφυλακαίους (sic!)  της Εναλίων να βάζουν τα χέρια τους μπροστά στην κάμερα και με αγγλικά του στυλ "Χου γιου ρε, άη αμ" και με άψογη νοηματική να απαγορεύουν τις καταδύσεις με το αιτιολογικό ότι "απαγορεύεται η κινηματογράφησις εντός του ναυαγίου"... Φοβερή διαφήμιση για ένα καταδυτικό σημείο που προβλήθηκε σε όλο τον κόσμο... Τουλάχιστον στο τέλος στα credits έγραφε ότι τελικά το ελληνικό Κράτος ανανέωσε την άδεια του συνεργείου για μια κάποια άλλη επίσκεψη... 
|
Φίλος, ο οποίος με παρακάλεσε να μην αναφέρω το όνομά του, μου έστειλε το παρακάτω. Τα συμπεράσματα δικά σας...
Originally Posted by
μου είχε στείλει σε ερώτημα μου "γιατί είχε γράψει fuck Greece" σε άλλο φόρουμ.
-------
Η απάντηση του: I participated in the 2006 Britannic Expedition, where we were subjected by continuous bullshit from various layers of government bureacracy. Even though all permits were in hand in advance of the project, every day we were shaken down by either the port police, the coast guard, or some gov't agency. Then, we got shut down because someone felt he was not getting enough camera time and was slighted (BS). The locals continued to raise the prices in all the restaurants while we were there. Lots of other stuff - too much to mention.
I had been to Greece before, and greatly enjoyed my visit, but I could not wait to leave after this trip due to all the corrupt shady antics going on. It was really a mess.