Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο grandbleu
Μήπως παίζει και η πιθανότητα η παραγωγή να μην είχε κάνει καλά τη δουλειά της, να ενημερώσει δηλαδή λιμεναρχεία κ.τ.λ. ?
Μήπως είχαν πάρει άδεια για κατάδυση και όχι για κινηματογράφηση για εμπορικούς σκοπούς? Δε γνωρίζω τις απαντήσεις, απλά αναρωτιέμαι και δεν πέρνω τα παραπάνω λόγια τοις μετρητοίς...
Η τελευταία πάντως αποστολή κινηματογράφησης στον Βρεταννικό δεν αντιμετώπισε τέτοιου είδους προβλήματα...
Θα προωθήσω τις παραπάνω παρατηρήσεις προς σχολιασμό από την Καναδική ομάδα, να μας μιλήσουν και αυτοί για την εμπειρία τους από τις αρχές και τους κατοίκους του νησιού, αν και ομολογουμένως δεν ήταν τόσο large το στήσιμό τους...
|
Υπάρχει βεβαίως και το ενδεχόμενο (αν και δε θα στοιχημάτιζα υπέρ αυτού) η παραγωγή να μην έκανε σωστή προετοιμασία, αλλά σε αυτή την περίπτωση δε θα περίμεναν οι αρμόδιοι να κόψουν τα γυρίσματα τη δέκατη ημέρα και στο ψαράδικο Apollon που χρησιμοποιήθηκε στην αποστολή υπήρχαν δυο-τρεις εκπρόσωποι του βαθέος Κράτους (όπως Ιράν)... Δε νομίζω πάντως ότι η μομφή πρέπει να λαμβάνεται επί προσωπικού από Τζιώτες, γιατί έχω άλλωστε πολλά δυσάρεστα παρόμοια παραδείγματα από τη συμπεριφορά των ντόπιων στο νησί "μου", που κλαίγονται γιατί η σεζόν το καλοκαίρι είναι 3 βδομάδες πια, αλλά όταν νοικιάζουν πρώην κοτέτσι (!!!) 70 ευρώ το βράδι, με το σήμα του ΕΟΤ απ' έξω, ή έχουν μενού στα αγγλικά με άλλες τιμές από το μενού στα ελληνικά, είναι και οι πρώτοι μάγκες...