Απάντηση: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ ΜΑ..ΔΕΝ Μ'ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
Κοίτα, ΄Εκτωρα, το απλοποίησα λίγο αλλά γενικά, ναι "Δεν τους συμφέρει να είμαστε άσχημα".
Και μην νομίζεις, το Μέλλον είναι γραμμένο. Η "Μεγάλη του εικόνα" τουλάχιστον.
Σίγουρα, δεν ξέρουμε λεπτομέρειες αλλά έχουμε την γνώση (Η επανάληψη της Ίστορίας, βλέπε...) να δούμε αρκετά μπροστά.
Αν συνεχίσω, νοιώθω οτι το κείμενο θα "αριστερίσει"...
Υπάρχουν όμως όλα τα λογικά επιχειρήματα, για να μην πιστέψει κανείς ότι σε λίγα χρόνια... Μπούμ και πάπαλα.
Αν καταφέρουμε να διαβάσουμε "κάτω απο τις γραμμές" των ειδήσεων, εκεί θα καταλήξουμε.
Ο έλεγχος της Ενέργειας θα ανήκει σε ισχυρούς μηχανισμούς (Πάντα έτσι συνέβαινε, για πάνω απο έναν λόγους) αλλά η Ενέργεια θα υπάρχει. Για να κινεί μηχανές, που θα παράγουν προιόντα, που θα τα αγοράζουν καταναλωτές, που θα εργάζονται αμοιβόμενοι, για να μπορούν να τα πληρώνουν. Αυτή η σειρά, βολεύει. Η καταστροφή την καταστρέφει. ΄Αρα, δεν υπάρχει λόγος να μεθοδευτεί κάτι τέτοιο.
Είμαστε οδοιπόροι σε μια εξελικτική ιστορική περίοδο.
Θεατές σε ένα έργο που, προκειμένου να συντηρήσει τον συγγραφέα του, οφείλει να είναι πετυχημένο.
Δεν βρίσκω τον λόγο να επιφέρω μερικές αλλαγές στο σενάριο, προεκειμένου να φέρει και την δική μου υπογραφή.
Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι λίγο τεμπέλης ή να μου αρέσει η εκ του "μακρόθεν παρατήρηση" μιας ασφαλούς κατάληξης.
|