Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-04-09, 00:58
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Exotic cooking ( ...που να τους φάνε τους ίδιους έτσι ! )

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
ΥΓ σκεφτομουν αν επρεπε να την πεσω ή οχι στον συγγραφεα της παραπανω προτασης καθοτι εχω την εντυπωση οτι θα αρχισει ενας ακομα φαυλος κυκλος προσωπικων αντιπαραθεσεων ....
κατεληξα ομως οτι μου ειναι παντελως αδυνατον να αφηνω τετοιου ειδους φασιστικες παρατηρησεις ασχολιαστες ή απλα να τις χαϊδευω οπως εκανε η μαρια....
Φιλια απο τη φωλια των "κινεζοειδων".....που ενα απο τα ελαχιστα που εχουν κανει ειναι να ανακαλυψουν τη πυξιδα για να μπορω να ταξιδευω....
Γιώργο, αντίδρασε όπως θες, αλλά τουλάχιστον σεβάσου και τις αντιδράσεις των άλλων.

Παρόλο που γνωρίζω τον Ηλία προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια, μου πήρε τουλάχιστον 2-3 ακόμα διαδικτυακά χρονάκια για να αρχίσω να (ψιλο)ψυλλιάζομαι το (διεστραμμένο ομολογουμένως) χιούμορ του.
Εσύ -και πολλοί άλλοι- φυσικά δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια.... κι εγώ στη θέση σου σίγουρα θα είχα φρικάρει.
Αλλά για να λέμε και όλη την αλήθεια, θα δικαιολογούσα πολύ περισσότερο την αγανάκτησή σου αν δεν είχε ήδη ποσταριστεί αυτό:

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Big-Blue Εμφάνιση μηνυμάτων
για σένα το είπα που στραβώνεις αν λένε για κανά φύκος ''κατώτερος οργανισμός''

Πολλή μαυρίλα για το τίποτα τον τελευταίο καιρό ρε παιδιά, αφήστε να χαρούμε λιγάκι Άνοιξη.