Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-04-09, 10:35
Big-Blue Big-Blue is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Exotic cooking ( ...που να τους φάνε τους ίδιους έτσι ! )

Παράθεση:
ζητω στις ανωτερες μορφες ζωης που νομιζουν οτι ειναι ο περιουσιος λαος...

Παράθεση:
ζητω στις αριες φυλες...

Για αναρχοαυτόνομος που διαβάζει και εκθειάζει τα συνθήματα στους τοίχους
Παράθεση:
ο ρατσισμος ειναι η ιδεολογια των ηλιθιων....(ελεγε ενας τοιχος στην αθηνα...)
περίεργα μας τα λες συγγραφέα...

Παράθεση:
ΥΓ σκεφτομουν αν επρεπε να την πεσω ή οχι στον συγγραφεα της παραπανω προτασης καθοτι εχω την εντυπωση οτι θα αρχισει ενας ακομα φαυλος κυκλος προσωπικων αντιπαραθεσεων...κατεληξα ομως οτι μου ειναι παντελως αδυνατον να αφηνω τετοιου ειδους φασιστικες παρατηρησεις ασχολιαστες ή απλα να τις χαϊδευω οπως εκανε η μαρια....
Φιλια απο τη φωλια των "κινεζοειδων".....που ενα απο τα ελαχιστα που εχουν κανει ειναι να ανακαλυψουν τη πυξιδα για να μπορω να ταξιδευω...
Πριν πεις ή την πέσεις (ύποπτο ρήμα αυτό, να το κοιτάξεις...) σε κάποιον θα πρέπει να σκέφτεσαι τα επακόλουθα...έτσι δε σκέφτηκες και την προηγούμενη φορά
Παράθεση:
καθοτι εχω την εντυπωση οτι θα αρχισει ενας ακομα φαυλος κυκλος προσωπικων αντιπαραθεσεων
με φράσεις του στυλ
Παράθεση:
δεν αντεχω αλλο τη ΜΑΛΑΚΙΑ που δερνει το ανθρωπινο ειδος και ειδικα τους κατοικους αυτης της χωρας...
κτλ κτλ και μετά μαζεύαμε τα ασυμμάζευτα για 27 σελίδες...

Παράθεση:
ή απλα να τις χαϊδευω οπως εκανε η μαρια....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Big-Blue
για σένα το είπα που στραβώνεις αν λένε για κανά φύκος ''κατώτερος οργανισμός''
Την επόμενη φορά θα το αναλύσω παραπάνω και ίσως νωρίτερα για να γίνεται πιο εύπεπτο

Ίσως η δική σου λογική, που σχολιάζεις με τέτοιο τρόπο τις ανθρώπινες πράξεις να φέρνει περισσότερο σε φασιστικά καθεστώτα, τι λες?
Ή μήπως θες να ξεκινήσουμε συζήτηση για τις δημοκρατικές αρχές των Κινέζων; Πολίτης του κόσμου είσαι, κάτι θα έχει πάρει το αυτί σου...Εκτός αν έχεις τόσο επηρεαστεί και σκέφτεσαι να κατεβάσεις πρόταση για θανατική ποινή σε όποιον έχει διαφορετική άποψη...Ο Θεμιστοκλής σου λέει κάτι;
Αν χαίρεσαι και καμαρώνεις για την ανακάλυψη της πυξίδας απ' τους Κινέζους, τότε για τον τόπο και τους προγόνους σου θα έπρεπε να πηγαίνεις καθημερινά στην Ακρόπολη, στη Δήλο, στη Ολυμπία κτλ, να προσεύχεσαι και να λές...δεν έχω καμία σχέση με αυτούς, είναι μεγάλη μου τιμή να λέγομαι Έλληνας.
Χαιρετίσματα στη φωλιά και καλή όρεξη
Απάντηση με παράθεση