Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ppetross21
είναι δυνατόν? ? 
|
Πέτρο, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω εγγραφή σε φόρουμ.
Λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής έλαβα mail, από την κοινότητα των Greek Divers, με οδηγίες για την ενεργοποίηση του λογαριασμού μου.
Εκτός των γνωστών
"Dimitri Galon,
Αυτό το email έχει σταλεί από http://www.greekdivers.com/forum/index.php.
Έχετε λάβει αυτό το email επειδή αυτή η διεύθυνση email
χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εγγραφής στα φόρουμ μας."
υπήρχε και η εξής καταχώρηση η οποία δείχνει την ορθώτητα των στοιχείων
"Θα σας ζητηθεί ο αριθμός ταυτότητας χρήστη, και το κλειδί επικύρωσης τα οποία μπορείτε να βρείτε
παρακατω:
Αριθμός Ταυτότητας Χρήστη: 10210
Κλειδί Επικύρωσης: 1be15de9bf43d82ada67619ab880f94f
Παρακαλώ αποκόψτε και επικολλήστε, ή πληκτρολογήστε αυτούς τους αριθμούς στα αντίστοιχα πεδία της φόρμας."
Μετά την εεπιτυχή ενεργοποίηση του λογαριασμού μου έμπαινα κανονικά στο forum, χωρίς να έχω όμως την δυνατότητα αποστολής κειμένου (ποστ). Η πληροφορία, όσες φορές προσπάθησα να στείλω κάτι, ήταν ότι ο λογαριασμός βρίσκεται στην μεταβατική φάση του ελέγχου και περιμένει την ενεργοποίηση του από τον Administrator του forum.
Αυτό κράτησε όλο το Σαββατοκύριακο, κατά το οποίο είχα την δυνατότητα να κάνω "log in" με το όνομα μου και τον κωδικό μου. Δηλαδή το όνομα μου φαινόταν στα μέλη του forum που βρίσκονταν on line.
Όταν μετά από μέρες, που κανονικά θα έπρεπε να έχει εγκριθεί η δυνατότητα αποστολής κειμένων από μέρους μου, δοκίμασα να ξαναμπώ (log in), το όνομα μου και ο κωδικός μου δεν ήταν πλεον σε ισχύ.
Αυτά
Τώρα για το τι προέκυψε, από την πλευρά του Adminisrator των Greek Divers, δεν γνωρίζω, γι΄ αυτό άλλωστε χρησιμοποίησα την λέξη "μάλλον".
Υ.Γ.
Τι λες, θα ήθελες να το θέσεις σαν ερώτημα, μια και γνωρίζω ότι είσαι μέλος και σε αυτήν την κοινότητα;
Θα με ενδιέφερε η απάντηση τους.
