Απάντηση: εχουμε τους δικους μας τους ψαραδες...
Αυτη η καραμελα για ηλιθιους πρεπει να σταματησει επιτελους να μας επηρεαζει . Παντα και οι ξενοι ερχοταν και ψαρευαν και παντα και οι δικοι μας σοδομιζαν και θα συνεχισουν να σοδομιζουν τους φυσικους πορους της χωρας μας (και οπου αλλου μπορουν ) . Το 90 % απο τα διχτυα που συναντω στις βουτιες μου ειναι κρυσταλλια με ιδιαιτερα μικρα "ματια" (στις νυχτερινες εχω κινδυνεψει απειρες φορες) , όποτε δε προσπαθησα να θεσω το θεμα προς προβληματισμο και αποπειρες επιλυσης , συναντησα για αλλη μια φορα ειρωνικα συνομωτικα βλεμματα και κρυφοκουβεντες του τυπου , ασε , αυτος δεν ξερει κλπ .
Ας ειναι λοιπον , αξιοι της μοιρας μας ειμαστε , μην ζηταν τα ρεστα μετα οι κυριοι επαγγελματιες και μην παραπονουνται για την μειωση των πληθυσμων . Ας ερθει η ωρα που θα ανακουφιστουν αυτοι οι ερμοι πληθυσμοι απο την δραματικα μεγαλη και αποτομη μειωση του ανθρωπινου ειδους .
Παντοτε υπαρχουν καποιες φωτεινες εξαιρεσεις ανθρωπων , επαγγελματιων , που σεβονται το περιβαλλον και υποστηριζουν τις ισορροπιες , ολοι οι υπολοιποι ομως προσπαθουν να μας πεισουν οτι πραττουν παρομοιως . Μου θυμιζει το ανεκδοτο με εναν αυτοδυτη που γραφει σε πολλα forum , κανοντας τον οικολογο και παριστανοντας τον αγιο , ενω καποιοι απο εμας γνωριζουν πολυ καλα οτι ψαρευει με τις μπουκαλες του παρεα (στην πλατη ) , το εχει καυχηθει αλλωστε και παριστανει τον τοπικο ηρωα και τον ξυπνιο .
Με μια απλη κουβεντα : ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΩΝ πινουν καποιοι , ενω δυστυχως εγω αισθανομαι το κορο'ι'δο σε αυτο το θεμα .
Καλες διακοπες σε ολους και ολες , εγω φευγω σημερα και ελπιζω να περασετε ολοι καλυτερα απο ο,τι περιμενατε .
Μιχαλης
|