Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-04-09, 15:12
Το avatar του χρήστη Έκτωρ
Έκτωρ Έκτωρ is offline

Περιοχή: Μεστά Χίου!
Απάντηση: Η νίκη της ξαπλώστρας

Πάντως παιδιά δουλεύοντας σε παράλια θα καταλάβεις πόσο διαφορετική είναι η μέση γνώμη από αυτές που εκφράζονται. Την δωρεάν είσοδο στην παράλια δεν την θέλουν μόνο κάποια τσόκαρα που ενοχλούνται να κάνουν μπάνιο με τους μετανάστες. Άλλα στο θέμα της ξαπλώστρας παιδιά πλέον ο πολύς ο κόσμος που πηγαίνει σε παράλιες με ξαπλώστρες θα στραβώσει να πάει για μπάνιο σε παράλια χωρίς ξαπλώστρα. Οι ατάκες είναι του στιλ μα κάλα πρωτόγονοι είμαστε? θα πεθάνει το παιδί αν ακουμπίσει κάτω! και αν μου κολλήσει καμιά πίσσα? και τέτοια. Τέσπα. Εγώ προσωπικά καταλαβαίνω απόλυτα τον κλασικό τον Άγγλο που ανοίγει κάνα κεφάλι όταν του λένε 30 γιούρα τα φραπεδοσαντουιτς ΑΑΑ και 15 η ξαπλώστρα!!!! Από την άλλη όμως στην κοινωνία των 3κλιματιστικών ανά σπίτι η ξαπλώστρα μοιάζει αναγκαιότητα. Πάντως στο θέμα της εισόδου ας υπενθυμίσουμε ότι δεν δικάσθηκε κανένας μπράβος από αυτούς που βγήκαν πέρσι με τα τσεκούρια και κυνηγάγαν τον κόσμο. Έτσι πλέον στην παράλια παίρνεις την πετσέτα σου το κουβαδάκι σου και ενημερώνεις τα ΜΑΤ για να πας. (το αστείο είναι πως δεν τα βγάζω από το μυαλό μου).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Έκτωρ : 28-04-09 στις 02:05.
Απάντηση με παράθεση