Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-09, 10:13
Το avatar του χρήστη Beracuda
Beracuda Beracuda is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Κηφισιά & Κούνδουρος, Κέα
Απάντηση: Είναι ηθικό να αφαιρούνται κομμάτια ναυαγίων για προσωπικό όφελος;

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia Εμφάνιση μηνυμάτων
Όταν γνωρίζεις το ποιόν ενός ανθρώπου, δύσκολα μπορείς να ανησυχήσεις για το αν και πώς θα αναλάβει την όποια ευθύνη του και θα αναπληρώσει το όποιο λάθος του.
Βύρων, μακάρι να αποτελέσεις παράδειγμα για πολλούς....γιατί κάτι μου λέει ότι δεν έχουν όλοι το δικό σου θάρρος και ήθος να εκτεθούν και να επανορθώσουν....

Υπάρχουν καποιες ιδέες για τη συνέχεια της δικής σου αρχής.
Μένει να δούμε αν και η ευρύτερη καταδυτική κοινότητα έχει την ωριμότητα και τη βούληση για να κάνουμε επιτέλους όλοι μαζί ένα βηματάκι μπροστά.

Ανυπομονώ να επισκεφτώ το Πολιτιστικό Κέντρο της Τζιας με τη νέα προθήκη!
Αγαπητοί φίλοι του Φόρουμ, σε συνέχεια της συζήτησης που άνοιξε με αυτό το topic και την υπόσχεσή που είχα τότε δώσει, έχω την χαρά να πληροφορήσω ότι το περασμένο Σάββατο 2/5 την υλοποίησα και παρέδωσα την προσωπική μου συλλογή αντικειμένων από το ναυάγιο του Α/Π ΠΑΤΡΙΣ της δεκαετίας 1980 στο Δήμο Κέας με προτροπή για την σύσταση Ναυτικού Μουσείου Κέας, ιδέα που ο σπόρος της αρχίζει να "πιάνει".

Η προθήκη ήδη τοποθετήθηκε στην αίθουσα του νέου Πνευματικού Κέντρου στη Κορησσία (Λιμάνι) οπότε όσοι έλθουν στη Κέα θα έχουν την δυνατότητα να δουν και τα εκθέματα.

#28 Μέλος ΤΗΘΥΣ

“O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή!
Απάντηση με παράθεση