Παράθεση:
Μια παράκληση προς όλους. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να ειμαι και εγώ ειρωνικός με κάποια από τα πράγματα που έχω δεί να γράφονται στα διάφορα φόρουμ σχετικά με την προσπάθεια μας. Εγώ δεσμέυομαι οτι θα προσπαθώ να απαντώ σε όλους με ειλικρίνεια και σοβαρότητα και αναμένω -δεν απαιτώ- ανάλογη αντιμετώπιση.
|
εχεις δικιο μιχαλη, αλλα καθοτι δεν ειμαι νομικος δυσκολευομαι πολυ να καταλαβω πως ενα ιστορικο μνημειο ανηκει σε καποιο ιδιωτη....
οπως ακριβως δυσκολευομαι να καταλαβω πολλα πραγματα στον κοσμο γυρω μου (οπως ας πουμε πως γινεται να ειναι προσωπικη περιουσια του Γλυξμπουργκ η πολιτιστικη κληρονομια της πατριδας μου) ....και σε αυτη μου την απορια μπαινει το χιουμορ που παντα υπαρχει η πιθανοτητα να θιξει καποιον!
Βεβαια εσυ ως εργαζομενος αυτων που εχουν στην ιδιοκτησια τους ενα μνημειο δεν μπορεις να κανεις αλλιως παρα να μιλας σοβαρα οποτε επιλεγεις να απαντησεις σε κατι.
Το παραπανω δεν μπορει να ειναι παρα προς τιμην σου, αλλα θα με ενδιεφερε να ξερω πως εσυ (και δεν σε ξερω καθολου, ειναι αληθεια!) ενας παθιασμενος λατρης ενος ιστορικου μνημειου (οπως λεει ο Θωκ) δεχεσαι αυτο να ανηκει σε καποιον και οχι σε ολους....