Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-05-09, 10:35
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι
Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-S/S Burdigala Project-Med SOS: Υποβρύχιος Καθαρισμός και Εκδήλωση Ευαισθητο

Γιώργο, σαφώς και σου πέφτει λόγος μια και είσαι ακριβώς στο πνεύμα μας...
Αυτή ήταν και η πρώτη σκέψη μας, να κάνουμε έναν "ακτιβιστικό" καθαρισμό με το έτσι θέλω κι ας έρθουν να μας συλάβουν και να μας πουν βάση ποιού νόμου το κάνουν, να τους κάνουμε ρόμπα.

Δεδομένου όμως ότι τον καθαρισμό δεν τον διοργανώνει μόνος του ο σύλλογος αλλά εμπλέκονται πολλοί άλλοι άνθρωποι, κι ότι από πίσω υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις (προβολές φωτογραφιών, ευαισθητοποιήση πολιτών, Burdigala Project) καθώς και σχέσεις και ισορροπίες μεταξύ των φορέων που τις διοργανώνουν αποφασίσαμε να σεβαστούμε την συνολική απόφαση να αναβληθεί.

Να διευκρινήσω πάντως πως τα παιδιά του Burdigala project δια στόματος Δ.Γκαλών μου δήλωσαν πως δεν θα είχαν καμμιά αντίρρηση για έναν "ακτιβιστικό" καθαρισμό.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι αν πηγαίναμε αυτό το Σάββατο η εκδήλωση θα άλλαζε από "Καθαρισμός Βυθού και εθαισθητοποίηση" σε (μεταχρονολογημένη) "Εκδήλωση για την απελευθέρωση της κατάδυσης" και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι κάτι που μπορούμε να αποφασίσουμε ερήμην όλων των άλλων φορέων.

ΥΓ: Δυστυχώς ένας ευθυνόφοβος χαρτογιακάς μπορεί αν θέλει να βρει δικαιολογίες για να σε εμποδίσει... π.χ. το Γυαλισκάρι αν και δεν είναι λιμάνι αλλά παραλία λουομένων, υπάγεται δυστυχώς στην ευρύτερη περιοχή "Λιμένα Αγ.Νικολάου" οπότε θα μπορούσε ο λιμενικός να μας εμποδίσει να βουτήξουμε δήθεν για την ασφάλειά μας