Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-S/S Burdigala Project-Med SOS: Υποβρύχιος Καθαρισμός και Εκδήλωση Ευαισθητο
Μόνο την λέξη «Ντροπή» βρίσκω πρόχειρη.
Απορώ όμως, για το τι σημαίνει «Δεν μπορεί να παρίσταται εκπρόσωπος της Εναλίων».
Εμένα, δεν μου λεει και πολλά πράγματα.
- Δεν μπορεί γιατί έπαθε έμφραγμα?
- Δεν μπορεί γιατί έχει αιμοδοτική άδεια και αποφάσισε να πάει στο χωριό των γονιών του για τριήμερο?
- Δεν μπορεί γιατί «κάποιος» ξέχασε να του το πει και έκλεισε να πάει σε βαφτίσια συναδέλφου του?
- Δεν μπορεί γιατί τον ζαλίζει το καράβι και είναι αλλεργικός στις δραμαμίνες?
- Δεν μπορεί γιατί αισθάνεται «παλιός» στην υπηρεσία και δεν ανέχεται να τον «βισματώνουν» σε αυτή την ηλικία?
Πιστεύω ότι για έναν φορέα που εμπλέκεται - είτε οικειοθελώς, είτε λόγω νομοθεσίας – σε μια διοργάνωση και η απουσία του είναι συνώνυμη της ακύρωσης αλλά και του «στησίματος» άλλων 4 φορέων, τότε:
Παρίσταται ! Τόσο απλά.
Δεν είμαι σύμφωνος με τον «ακτιβιστικό καθαρισμό» αν και θα είχε πλάκα. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι ο Δήμαρχος, που φέτος οργάνωσε με άριστο τρόπο ό, τι του αναλογούσε, δεν είναι απαραίτητο να βρεθεί αντιμέτωπος με κινήσεις που θα αναγκαστεί να κάνει, πέρα από τις θελήσεις και τις στρατηγικές ισορροπίας που – όπως φαντάζομαι – θα έχει.
Ας ερωτηθεί. Αν διαφωνεί / συμφωνεί, οφείλουμε να πράξουμε ανάλογα.
Αν το όλο θέμα ακυρωθεί, πάντως, προσωπικά (+ ένας φίλος που θα ερχόμαστε μαζί) δεν θα ακολουθήσω.
Θα συμβιβαστώ με μερικούς προσωπικούς ακτιβισμούς, που τους έχω ανάγκη, γιατί έχω ρίξει πολύ δουλειά τον τελευταίο καιρό.
΄Ασε που έχω ξεχάσει που άφησα το καριοφίλι μου. Πάνε πολλά χρόνια από τότε...
Αν μετατεθεί, θα είμαι εκεί, στην ημερομηνία που θα οριστεί .
|