Επειδή αυτό
είναι ίδιο με
αυτό
Αν και η αναφορά στο βάθος των καταδύσεων δεν διορθώθηκε αλλά εξαφανίστηκε κάνω copy-paste την τότε ερώτησή μου που αφορά το καθαρά καταδυτικό κομάτι
Παράθεση:
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα του σεμιναρίου, όλα καλά αλλά τι ακριβώς θα γίνει στην πρακτική άσκηση στα -45 μέτρα; Το όριο του Advanced δύτη είναι 30μ (άντε 40). Νομίζω ότι δεν είναι πολύ καλή ιδέα αφού μάλιστα από αυτά που βλέπω θα υπάρξει και αποσυμπίεση. Πιστεύω ότι πρακτική ασκηση σε αυτό το βάθος απαιτεί άλλο background δύτη τόσο σε εκπαιδευση όσο και σε εξοπλισμό και όχι AOW με 40 καταδύσεις.
|
Εξακολουθώ να θέλω να μάθω τι θα ανελκυστεί και από που καθώς και ποιός θα είναι ο παροχέας καταδυτικών υπηρεσιών που θα υποστηρίξει το εγχείρημα. Κοινώς αν αποδειχθεί ότι ο αέρας που ανάπνευσα είχε μέσα λαλαούι και πάθω μπέρι μπέρι

ποιόν θα κυνηγήσω;
Σε ότι αφορά τον χαρακτηρισμό επαγγελματίας ή όχι θυμίζω παλαιότερη συζήτηση σχετικά με ανακοίνωση εκδρομής από καταδυτικό site (seagate). Τότε αποφασίσαμε ότι όλα αυτά πάνε στην ενότητα επαγγελματίες και νομίζω ότι μόνο και μόνο για λόγους συνέπειας πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια μετρα και σταθμά, άσχετα με συμπάθεια, αντιπάθεια ενδιαφέρον ή όχι.
Τώρα πάλι σε ότι αφορά την συμμετοχή σε σεμινάρια επι πληρωμή μετά τα οποία θα μπορείς να προσφέρεις εθελοντική
εργασία... σαν concept δεν μου φαίνεται και πολυ δίκαιο.