Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-06-09, 13:56
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ν. Ψυχικό
Απάντηση: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο geogeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Νεοκλή έχω την εντύπωση ότι από τα παραπάνω η ανομοιότητα είναι προφανής.
Δεν προκειται να παίξω την κολοκυθιά, οπότε sorry, δεν θέλω να συνεχίσω
ΟΚ. Αν εσύ είδες κάτι τέτοιο εγώ βλεπω μια ομόρρυθμη εταιρεία που πουλάει υπηρεσίες και κατά την γνώμη μου από αυτά που έχουν φανεί (αντί για απάντηση στο ερώτημα που έθεσα πριν από μερικούς μήνες απλά το βάθος σβύστηκε, χωρίς βέβαια να γίνει κάποια αναφορά περί του αντιθέτου) δεν φαίνεται ούτε η ασφάλεια, ούτε καν αν η εταιρεία έχει το δικαίωμα να παρέχει υπηρεσίες κατάδυσης, είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά (άραγε οι συμμετέχοντες θα πάρουν άδεια επαγγελματία δύτη; στις απαιτήσεις δεν φαίνεται να ζητείται κάτι τέτοιο)

Επιπλέον ο χρήστης FOTINI έχει όλο κι όλο ένα μήνυμα και αυτό διαφημιστικό. Στο abyss έχει 3 μηνύματα, όλα διαφημίσεις. Εγγράφεται δηλαδή μόνο και μόνο για να διαδώσει τα προϊόντα που πουλάει χωρίς καν να απαντάει σε εύλογες ερωτήσεις ανθρώπων που έστω για λίγο σκέφτηκαν να δώσουν 1000 ευρώ για να προσφέρουν στην συνέχεια δωρεάν υπηρεσίες και βλέπουν όμως ότι θα χρειαστεί να κατέβουν στα 45 μέτρα μονομπούκαλοι με δικό τους recreational εξοπλισμό και βουρ για αποσυμπίεση. Το ότι δεν έχει σχέση με recreational καταδύσεις συμφωνώ αλλά μόνο και μόνο για αυτό θα έπρεπε οι συμμετέχοντες να να έχουν ήδη την εκπαίδευση για αυτά τα μέτρα και μ'αυτές τις συνθήκες ώστε τελικά να μάθουν το αρχαιολογικό κομάτι. Αλλιώς δεν βλέπω ποιός θα μας μάθει αποσυμπίεση, ο divemaster; Μήπως να κάνω κι εγώ μια προσφορά μαθημάτων TecRec με το αζημείωτο και χωρίς πιστοποίηση φυσικα; Ξαναλέω θα ήμουν ο πρώτος που θα συμμετείχε και θα ήμουν υπερήφανος να προσφέρω δωρεάν έστω και ένα λιθαράκι στην αρχαιολογική έρευνα. Όχι με έτσι όμως.

Από την άλλη έτσι όπως το θέτεις μοδερατορας δεν είμαι, στο ΔΣ δεν είμαι, οπότε... it is your call. Κατά τα άλλα όταν έρθει το mamasoui-dive-club.gr και μας ενημερώσει ότι θα πάει εκδρομή με καταδυτικό και κόστος 200 ευρώ, να πέσουμε να τον φάμε, αφού έχει μάλιστα και διαφήμηση το ntourountourou travel από την οποία μπορει να πάρει και 1000 ευρώ τον χρόνο.

Let the records show that I do not agree. Ο apeiranthos, o οποιος είναι υπόδειγμα ήθους με πολύ μεγάλη συμμετοχή στο forum και προσφορά στην κατάδυση, έχει ακολουθήσει τους κανόνες του forum και έχει κάνει ενσταση δίνοντας και τις σχετικές αναφορές. Την ένστασή του την συνυπογράφω.

Ελπίζω να έκανα ξεκάθαρη την θέση μου, όπως ελπίζω ότι δεν χρειάζεται όταν διαφωνούμε να στενοχωριόμαστε.

Πάλι φίλοι είμαστε.
Απάντηση με παράθεση