Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-06-09, 12:04
Big-Blue Big-Blue is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Σεμινάριο Υποβρύχιας Αρχαιολογίας

Εγώ θα προτιμούσα να μη χρειάζονταν καθόλου μαγαζιά σαν το ΙΕΝΑΕ και σαν το Πέλαγος και σαν τις άλλες Μ(μη?)ΚΟ.
Θα προτιμούσα τη δουλειά τους να την έκανε η Εναλίων, το Υπουργείο Περιβάλλοντος κτλ για τα οποία άλλωστε πληρώνουμε αδρά.
Επίσης θα προτιμούσα να μην μπλέκουμε τα μαγαζιά με τα ινστιτούτα. Ποτέ το ΕΛΚΕΘΕ (και τα άλλα επιστημονικά Ινστιτούτα) δε μου ζήτησε πχ. 1€ για να συμμετάσχω σε πρόγραμμα συλλογής ωκεανογραφικών δεδομένων, κάτι για με οποίο ΠΟΤΕ μου δε θα μπορούσα να ασχοληθώ έστω για αναψυχή.
Επίσης αυτές οι κουμπαριές: ινστιτούτο μαζί με ΟΕ οι οποίοι δικαιούνται να ερευνούν μονοπωλιακά, ενώ η εναλίων κάνει τόσο πόλεμο τόσα χρόνια σε όλους, δε μου αρέσει. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσουμε είναι μαγαζί που κάνει προσφορές; Τότε θα πρέπει να έχει την ίδια αντιμετώπιση με τους άλλους επαγγελματίες.
Όλα αυτά χωρίς καμία παρεξήγηση, άλλωστε νομίζω πως ''τράβηξε'' πολύ η κουβέντα. Όποιος θέλει να παρακολουθήσει είναι ελεύθερος, εγώ απλά αρχικά εξέφρασα την απορία του γιατί να πληρώσω για κάτι που δε δικαιούμαι στη συνέχεια να ασχοληθώ...
Απάντηση με παράθεση