Θέμα: Hurghada - Red Sea
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-06-09, 01:21
Το avatar του χρήστη JoSpy
JoSpy JoSpy is offline

Περιοχή: Mannheim, DE
Hurghada - Red Sea

Πω, πω αυπνιες!
Σε μερικες ωρες φευγει το αεροπλανο μου για την Hurghada στις ακτες της Ερυθρας Θαλασσας. Χιλιες σκεψεις περνανε απο το μυαλο. Αραγε με το OWD απο τον Απριλιο και τις 8 βουτιες, σε λιμνες της Γερμανιας, θα μπορεσω να ανταπεξελθω στις συνθηκες που θα βρω εκει; Και μηπως ξερω τι συνθηκες θα βρω; Αραγε θα δω δελφινια; Και αν ερθει κανενας καρχαριας; Ποσο βαθια ειναι 20 με 25 μετρα; Μηπως ξεχασα τιποτα απο τον εξοπλισμο μου; Μια εβδομαδα σε πλοιο, liveboard! Το βραδυ, τι κανουμε; Τελικα ηταν μαλακια να δω την Κυριακη το Open Water! Ενα απο τα θετικα, η εκπαιδευτρια μου θα ειναι αναμεσα στα 14 ατομα του καταδυτικου μας κεντρου που οργανωνει την εκδρομη. Και θα ειναι το καταδυτικο μου ταιρι. Α, και δεν ειμαι ο μονος αρχαριος. Στην ιδια κατασταση ειναι αλλοι δυο. Η μεγαλυτερη μαγκια, ως Γαυρος οι πρωτες θαλασσινες καταδυσεις στην Ερυθρα! Παντου ειναι Πειραιας

Γαμωτο, γιατι δεν περναει η ωρα;

Τις τελευταιες μερες εψαξα και βρηκα οτι ειναι δυνατο για μερη οπως Shab Rur Umm Gamar, Umm Gamar Island, Abu Nuhas και αλλα εξωτικα ονοματα και ναυαγια Giannis D., Kimon M., Chrisoula K. Για δες που ακομα και στους βυθους της υφηλιου κατι ελληνικο θα βρεις! Εννοοιται οτι διαβασα γραμμη προς γραμμη τα αλλα αρθρα για την Ερυθρα εδω στο φορουμ.

Λοιπον να μην σας τρωω την ωρα με τις σκεψεις και τις ανησυχιες μου. Τα λεμε ξανα σε μια εβδομαδα, με νεες εμπειριες και εντυπωσεις.
Απάντηση με παράθεση