Βεβαίως και η τσιπούρα του ιχθυοτροφείου και τα άλλα εκτρεφόμενα είδη είναι εντάξει και πλούσια σε ω-λιπαρά οξέα...
Το θέμα είναι οτι όπου δει παπατζής οικωλόγος κάποια μονάδα πέφτει επάνω να τους φάει λες και του έφεραν τον καρκίνο στο σπίτι του κάτι που δεν κάνει με τις καλλιέργειες ζώων στην ξηρά (κότες, αιγοπρόβατα κτλ).
Σε όλα αυτά βέβαια σιγοντάρουν - μην πω ''προμοτάρουν'' οι άλλοι μέγιστοι παπατζήδες, οι πολιτικοί της ανάπτυξης με μπλέ και πράσινους και ρόζ (αλέξη καλά πήγαμε ε?

) κόκκους.
Εμένα όταν με ρωτάνε - και με ρωτάνε συχνά - αν ρυπαίνουν οι ιχθυοκαλλιέργειες και αν ''κάνει'' να τρώμε τα ψάρια τους τους απαντώ: τα κοτέτσια ρυπαίνουν? Από που τρώς κοτόπουλα?
Καλά κρασιά!
ΥΓ.
Παράθεση:
Αν κυνηγάγαμε στην ξηρά για να τραφούμε, δε θα υπήρχαν πια ζώα. Γι' αυτό στραφήκαμε προς την κτηνοτροφία και την καλλιέργεια της γης και αργότερα στη μαζική κτηνοτροφία και μαζική καλλιέργεια. Από την άλλη, στη θάλασσα συνεχίζουμε το μαζικό κυνήγι, το ψάρεμα
|
Από τα πιο σοφά και απλά επιχειρήματα που έχω ακούσει
