Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 26-06-09, 13:16
Το avatar του χρήστη elpapas
elpapas elpapas is offline
 
Εγγραφή: 04-06-2007
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 90
Απάντηση: Μου άρεσε / Με εκνεύρισε - Ανοιχτή κριτική καταδυτικών επιχειρήσεων

Με όσο το δυνατό λιγότερα λόγια θα σας πω πως, αρχές Ιουνίου ο δρόμος μου πέρασε από την Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.
Διαβάζοντας στα forum και ρωτώντας φίλους για το τι γίνετε από καταδύσεις στην Κρήτη, όλοι μου έλεγαν τα καλύτερα λόγια (και δεν έχουν άδικο) για τον Ξενάκη Στέλιο τον οποίο και ήρθα σε επικοινωνία. Λόγω του ότι δεν βόλευε στο πρόγραμμα μας να βουτήξουμε μαζί , μου σύστησε τον Αρτέμη (FUNDIVE στις Καλύβες) κάνοντας μια – δυο βουτιές με τον Αρτέμη και βλέποντας πως τις μέρες που μπορούσα εγώ δεν μπορούσε να με πάει σε άλλο μέρος πλην τις Theodorou μου σύστησε τον Νεκτάριο (Paradise στο Ρέθυμνο φοβερός χώρος http://www.diving-center.gr/ ) το οποίο και έκανα άλλες δύο βουτιές στην σπηλιά των Ελεφάντων. Στο τέλος μιλώντας μαζί με τον Νεκτάριο του ανέφερα ότι επιθυμούμε να κατέβουμε μια ομάδα στο τέλος καλοκαιριού για μια εβδομάδα. Η απάντηση που πήρα και από τον Νεκτάριο ήταν ναι πολύ ευχαρίστως αλλά καλό για σας είναι να μην έρθετε όλες τις μέρες εδώ να ξεκινήσετε από Χανιά και κάθε μία – δυο μέρες να αλλάζετε περιοχή για να βουτήξετε σε όλα τα καλά σημεία της Κρήτης.
Υ.γ Στην Θεοδωρού υπάρχουν αρκετά σημεία για βουτιά. Στο Ρέθυμνο στην περιοχή του Κεφαλά επίσης πολλά σημεία.
Συμπεράσματα δικά σας
Μιας και λέω καλά λόγια για κάποια καταδυτικά, θα πρέπει να αναφέρω και το καταδυτικό του κ. Θωκταρίδη (PLANETBLUE στο Λαύριο
http://www.planetblue.gr/content/) ένα υπόδειγμα καταδυτικού κέντρου.
__________________
Παπαδόπουλος Ηλίας
elpapas
Blogspot
Facebook
Απάντηση με παράθεση