Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neokles

Όντως μεινανε αυτοί που βλέπω; Τότε μιλάμε για πολύ στημένη κατάσταση, μα πάρα πολύ στημένη! Μας προσκαλέσανε μόνο για να υπάρχουμε στην λίστα των ομιλητών;
Φοίβο μπράβο για το κουράγιο σου να συνεχίσεις
|
Φοίβο μπράβο, τα είπες πολύ καλά, υπήρχε ουσία στην κάθε πρόταση.
Οι Έλληνες ερασιτέχνες αυτοδύτες είναι οι μόνοι που κάνουν πράγματα από αυτά που ακούγονται στα συνέδρια. Όλοι οι άλλοι εκ των πραγμάτων μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει ΤΙΠΟΤΑ αλλά απ' ότι διάβασα ΘΑ κάνουν.
Από την Εναλίων δεν περίμενα να μας ακούσει κανένας και νομίζω ότι πια θα πρέπει να απέχουμε και εμείς φανατικά από οποιαδήποτε εκδήλωσή τους.
Για τους υπόλοιπους Κρατικοδίαιτους δεν χρειάζεται να πώ τίποτα, είναι όλοι άχρηστοι και οι καλύτεροι είναι λιγότερο άχρηστοι από τους υπόλοιπους...
Μιά σοφή κουβέντα που άκουσα σήμερα και ταιριάζει απόλυτα
"φεύγουν τα μαλάματα, έρχονται οι χαλκάδες..."
Δεν τους αξίζει πιστεύω να τους κάνουμε εμείς την τιμή να τους ακούμε...
Πείτε μου τώρα τι να πήγαινα να ακούσω από αυτούς; Αν και δεν ήμουνα εκεί φαντάζομαι το Θεοφανίδη να φτάνει καθυστερημένος, με το σκούρο κουστούμι του, θα δικαιολογήθηκε ότι έχει μεγάλο φόρτο εργασίας και κομματικό τρέξιμο (τρέξιμο γλάστρας και γλυψίματος για ψήφους όπως γίνεται μια ζωή), θα διάβασε γρήγορα -γρήγορα αυτά που του έγραψαν οι σύμβουλοί του (αν και δεν ακούστηκε από όσα γράψατε λόγω κακής ακουστικής, αλλά δεν πειράζει θα ήταν τα ίδια που είπε στο συνέδριο που διοργάνωσε ο σύλλογός μας πριν δύο χρόνια) και θα έφυγε πάλι γρήγορα ζητώντας συγνώμη γιατί έχει σοβαρά θέματα κλπ κλπ . Επί της ουσίας μηδέν θα έλεγα εγώ Κε Θεοφανίδη και λοιποί....
Σορρυ αλλά σας σκέπτομαι και μου έρχεται αναγούλα...