Καλησπέρα, 
τις ευχαριστίες μου για τις ματιές και τα σχόλια σας. 
Σχετικά με το ναυάγιο, η ορατότητα ήταν πολύ κακή από τα 35 και κάτω και αρκετά καλή (δυσανάλογα καλή) από εκεί και πάνω. υπήρχε ένα θερμοκλινές ακόμη και πάνω στο ναυάγιο με πολύ μεγάλη διαφορά στις δυο ζώνες του και σε αυτό νομίζω οφείλεται η διαφορά στην ορατότητα. 
Για κάποιον που γνωρίζει το ναυάγιο μπορεί να δει ότι οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από το ρηχό σημείο του ναυαγίου. Για παράδειγμα η πλώρη του που προσπάθησα να φωτογραφίσω ήταν σε αυτή την κατάσταση (Ο Γιώργος δεν πρέπει να βρίσκεται σε μεγαλύτερη απόσταση από 2 με 2 και μισό μέτρα)
Το έχουμε βουτήξει πάντως και με χειρότερη και μα καλύτερη ορατότητα.
Το μουγγρί είναι όντως τέζα... Από βουτιές σε ιχθυοτροφεία που έχω κάνει έχω δει μουγγριά να παίρνουν φόρα και να τρυπούν με δύναμη το δίχτυ κυνηγώντας κάποια ψάρι από τον κλωβό. Φαντάζομαι ότι και σε αυτή την περίπτωση κάτι ανάλογο έγινε με το μουγγρί να επιτίθεται από την εξωτερική πλευρά του ναυαγίου στα ψάρια στο εσωτερικό του μέσα από την τρύπα μάλλον σκαλώνοντας (έχει σημάδι που μοιάζει να έγινε από την λαμαρίνα του πλοίου)
Από την άλλη μπορεί να μην ξέρω τι μου γίνεται και να γράφω παπαριές 
