Μου έχει συμβεί και εμένα κάτι παρόμοιο μετά από σέρβις (είχα ζητήσει εγώ να ρυθμιστεί έτσι ο ρυθμιστής μου).
Όταν είχε προκύψει το free flow στο εφεδρικό δεύτερο στάδιο και αφού δεν σταμάταγε, αναγκάστηκα να συνεχίσω και να ολοκληρώσω την βουτιά μου χρησιμοποιώντας-αναπνέοντας από το εφεδρικό δεύτερο στάδιο (το free flow ήταν λίγο, και είχε προκύψει κατά την προληπτική στάση).
Παντός μετά από σέρβις καλό είναι να κάνουμε κάποια τεστ βουτιά (όπως μας λες ότι έκανες) και να ξανά επισκεφθούμε το σέρβις αν αντιληφθούμε ότι κάτι δεν μας άρεσε για περαιτέρω ρυθμίσεις.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Lepidas
Δε θα ήταν άσχημα να μάθαινα να κάνω μόνος μου σερβις αλλά εκτός από τα 300€ που θα πρέπει να δώσω για την πιστοποίηση χρειάζομαι και μηχανήματα κ.λ.π που κάνουν την ιστορία ασύμφορη.
|
Σίγουρα συμφέρει αν έχεις πολλούς ρυθμιστές, βέβαια το σημαντικότερο σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι έχεις εσύ ο ίδιος την ευθύνη και την γνώση της κατάστασης του δικού σου ρυθμιστή
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Lepidas
Ίσως αν άλλαζα ρυθμιστή κάθε 3 χρόνια και αγόραζα καινούριο και πιο οικονομικά να μου ερχότανε και πιο σίγουρος θα ένοιωθα... 
|
Με την ευκαιρία να σου αναφέρω και κάτι ακόμα που μου έτυχε σε ολοκαίνουργιο ρυθμιστή (πριν την τεστ βουτιά) που πήρα πρόσφατα. Ο ρυθμιστής είχε πρόβλημα και έκανε free flow που δεν σταμάταγε με τίποτα και αυξανόταν συνεχώς, αυτό συνέβαινε μερικά δευτερόλεπτα (5-10) αμέσως μετά το άνοιγμα της φιάλης. Υπήρχε πρόβλημα και αν δεν έκανε free flow θα έσκαγε η σωλήνα λόγο over pressure στην μέση πίεση όπως μου εξηγήθηκε. Τελικά επισκευάστηκε και λειτουργεί άψογα.
Άρα και να είσαι σε θέση να αλλάζεις κάθε τόσο ρυθμιστή και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα είναι οκ.