Θέμα: Solo Diving
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-08-09, 21:29
antonis t antonis t is offline

solo diving

καλησπέρα

Καταρχάς γνωρίζω ότι το θέμα που αναφέρω ενδεχομένος να το έχετε εξαντλήσει κάπου μέσα στο φόρουμ οπότε θα μπορόυσε κάλιστα κάποιος να με παραπέμψει εκεί.Πέραν τούτου όμως και ζητώντας σας να μήν μπέιτε στον κόπο να με αποτρέψετε απο το να βουτάω μόνος μου θα ήθελα να ρωτίσω ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να βουτάς με ασφάλεια μόνος σου.Είμαι αρχάριος δύτης (30 βουτιές όλες και όλες) με καλούς δασκάλους όμως (έχω κάνει advance) και με πολλες δοκιμασίες.Απλά όποτε βουτάω μόνος απολαμβάνω την βουτιά μου όσο ποτέ άλλοτε!Εχω θέσει σάν όριο στον εαυτό μου τα 10 μέτρα και τα 100 bar..οπότε είναι υπεραρκετά για 40 και βαλε λεπτά.Απλά θα ήθελα να ρωτίσω τί είναι καλύτερο για αυτές τίς περιτώσεις ( δέν βουτάω μόνιμα μόνος απλά μόνο όταν δέν βρίσκω ζευγάρι για μια χααλαρωτική βουτιά μετά την δουλειά...μένω ναυπακτο). ειναι καλό να ΄χεις διπλά κλείστρα με διπλά πρώτα εκ τον οποίον το ένα θα έχει και δέυτερο,δηλαδή τρία δεύτερα? Ή καλύτερα μία μικρή μπουκάλα (όχι απαραίτητα pony) μπρόστα με πρώτο και δεύτερο στάδιο (απλά αυτό μου φαίνεται λίγο υπερβολικό για χαλαρωτική βουτιά) έχω πάνω μου μαχάιρι δεύτερη μάσκα..σχοινί (έχει απειρες χρήσεις) υπολογιστή,δευτερο ρολογακι που ελέχει βάθος και ανάδυση κατάδυση.έχει καποιος να κάνει κάποια πρόταση για μαγελύτερη σφάλεια? (σίγουρα κάποιος απο εσας θα μου πεί ''απλά μήν βουτάς μόνος'' και θα το εκτιμίσω αλλά το απολαβάνω τόσο πολύ που θα το κάνω ξανά.Εξάλου στα βάθη που πηγαίνω και πάντα σε γνωστά σημεία το θεωρώ αν όχι ακίνδυνο σίγουρα ποιό ασφαλές απο μιά κόντρα με αυτοκίνητο ή μία καθιστική ζωή μπροστά στην τηλεόραση!
Απάντηση με παράθεση