08-09-09, 09:30
|
ο χρήστης διαγράφηκε με αίτησή του
|
|
Περιοχή: Αθήνα
|
|
Απάντηση: NAUI και Πιστοποίηση !
Αγαπητοί/ες,
Aναφορικά με την ισχύ των πιστοποιητικών NAUI που έχουν εκδοθεί σύμφωνα με το άρθρο 9 παράγραφος 3 του νόμου ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3409: «Πιστοποιητικά ερασιτεχνών αυτοδυτών ή εκπαιδευτών αυτοδυτών, που εκδόθηκαν σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Οργανισμού, που έχει αναγνωριστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου αυτού, αναγνωρίζονται και ισχύουν αυτοδίκαια από την έκδοσή τους».
Όπως έχω είδη αναφέρει «….ειδοποιήθηκε έγκαιρα η NAUI Europe η οποία βρίσκεται σε διαδικασία τοποθέτησης νέου αντιπροσώπου, ο οποίος και θα ανακοινωθεί με την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών.» Κατά την διάρκεια του καλοκαιρού, ο νέος αντιπρόσωπος που τοποθετήθηκε, επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να τον ενημερώσω όπως βλέπετε παρακάτω:
Representation NAUI / Greek
Saturday, June 13, 2009 11:18 PM
From: "dgb"
To: nauihellas@yahoo.com
Cc: Info@Naui-Europe.com
Derar Mr. Argyriadis
Richard has offered to me to take over the NAUI Representation in Greek.
I accept the offer with pleasure and would like to take over the Rep.
Richard has informed me I can count on her assistance.
What I must do now to take over the NAUI Representation ?.
Please, around information
Many thanks for her efforts.
Yours sincerely
Wilfried Deflorian
NAUI Course Director
Αφού τον συνεχάρην, καθ’ εντολή της NAUI Europe τον ενημέρωσα για την απαραίτητη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί για την αναγνώριση του σύμφωνα με τον υπάρχοντα νόμο, ως όφειλα.
Παρακολουθώ την υπόθεση με την δέουσα προσοχή και διακριτικότητα, και δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση την σπίλωση της προσωπικότητας μου.
Με εκτίμηση,
Αργύρης Αργυριάδης
|