Στο Cyclopes Cave νομίζω ότι το πιό ενδιαφέρον σημείο της κατάδυσης είναι τα βράχια μέχρι τα 20-23μέτρα απο εκεί και κάτω είναι ακριβώς όπως το περιέγραψες με φύκια και πάρα πολύ άμμο. Η πρόσβαση στο σημείο εισόδου είναι πολύ καλύτερη και ομαλότερη απο άλλες καταδύσεις σε εκείνη τη περιοχή.
Για τη χρέωση του αεροδρομίου θα έπρεπε να το περιμένεις. Θα πλήρωνες ταξί ή κάποιο άλλο είδος μεταφορικού μέσου μέχρι τον Πρωταρά (τώρα αν κανόνιζες με κάποιο φίλο σίγουρα δεν θα πλήρωνες). Απο τη στιγμή που διαλέγεις το καταδυτικό σου κέντρο (σ'αυτή την περίπτωση) να κάνει τη μεταφόρα είναι σίγουρο ότι θα σε χρεώση. Το ίδιο θα γινόταν αν ζητούσες τη μεταφορά να την αναλάμβανε το ξενοδοχείο ή οποιαδήποτε άλλη επειχήρηση. Αυτό γίνεται παντού, όπου και αν πάς, μου έχει τύχει σε πολλές χώρες.
Νομίζω ότι απο κάποιο σημείο εκπαίδευση και μετά, επιδή πέφτει πολύ διάβασμα μέσω ίντερνετ, βιβλίων, και σηζητήσεων με άτομα που έχουν ήδη κάνει το σχολείο απλά επιβεβαιώνουμε αυτά που έχουμε ήδη διαβάσει απλά τα βάζομε σε πρακτικό επίπεδο. Θα συμφωνήσω απόλυτα με το ότι τη διαφορά την κάνει ο εκπαιδευτή με το τή θα σου δώσει και πώς θα σου το δώσει.
Οπως έχει πει και ο Σώτος την επόμενη φορά που θα έρθεις ειδοποιήσε για να οργανώσουμε κάποιες καταδύσεις και δεν θα σε χρεώσουμε για μεταφορικά