Καλησπέρα και από εμένα

Είμαι η Ελένη, η αρχηγός του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κέας και από εδώ και στο εξής θερμή fun του ΤΗΘΥΣ !!

Παρακαλώ, επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω προσωπικά και εγώ που ήρθατε στο νησί μιας και με πολλούς απο εσάς δεν κατάφερα καν να συστηθώ.
Διαβάζω καιρό τώρα ως επισκέπτης το φόρουμ σας και αποφάσισα να κάνω εγγραφή για να έχω την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να σας ανεβάσω τις φωτογραφίες που σας τράβηξα μα προπάντων να σας μεταφέρω πως δώσατε ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ζωής σε πολλά παιδάκια που συμμετείχαν και παρακολούθησαν την προσπάθεια.
Εγώ που ήμουν απ'έξω και έβλεπα τις έκπληκτες φατσούλες τους με το
βρωμο-θησαυρό που ανακαλύψανε οι δύτες στο Βουρκάρι "τους" κατάλαβα πολύ καλά πως αυτή την εικόνα δεν θα την ξεχάσουν ποτέ.
Κάποιοι από αυτούς σε λίγα χρόνια μπορεί να γίνουν αυτοδύτες και να είναι μέλη σας (πολύ το εύχομαι).
"Το μήνυμα εστάλη και η αναφορά παράδοσης" ήρθε 

Επίσης να σας πω πως την επόμενη ημέρα είχαμε τον Αγιασμό στο σύστημα μας και ήρθαν πολλοί γονείς

Βρήκα ευκαιρία λοιπόν και τους επισήμανα πως έλαμψαν δια της απουσίας τους, όπως επίσης τους πρόβαλα φωτογραφίες από την προσπάθεια των παιδιών τους.

Δεν βουτάω στο βυθό αλλά η θάλασσα είναι ζωή για μένα καθώς γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά, ζω στη Τζιά τα 2 τελευταία χρόνια και σας υπόσχομαι στην προσκοπική μου τιμή (που για μένα είναι ιερή) πως ο κόπος σας και ο χρόνος που διαθέσατε θα κάνω ότι είναι δυνατόν να πιάσει τόπο.
Ίσως κάνουμε ειρηνική διαδήλωση με τα παιδιά μπροστά στα σκάφη

ίσως αναρτήσουμε πινακίδες προειδοποίησης, ίσως βγάλουμε φυλλάδια ενημέρωσης των πολιτών και επισκεπτών αλλά σίγουρα δε θα ξεχαστεί !!!!