Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-10-09, 17:27
Το avatar του χρήστη paris
paris paris is offline

Απάντηση: 12.08.2008 - Διασυλλογικό ΟΧΙ στους Αγώνες Ψαροτούφεκου

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Phoevos Εμφάνιση μηνυμάτων

Σήμερα λοιπόν θα σε κάνω πολύ χαρούμενο . Σε όλο τον Κορινθιακό (άρα και στις περιοχές που αναφέρεις) υπάρχουν πολλά και μεγάλα ψάρια.
Φοίβο με κάνεις όντως χαρούμενο από τη μία κι επίσης αν θέλω να είμαι ειλικρινής θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τα τελευταία δυο τρία χρόνια σα να βλέπουμε περισσότερα ψάρια από πριν. Από την άλλη όμως, συγνώμη αλλά δε μπορείς με τίποτα μα με τίποτα να με πείσεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι οι θάλασσές μας είναι γεμάτες από ψάρια. Δεν έχω άλλα επιχειρήματα να προβάλω πάνω σε αυτό, πέρα από την προσωπική μου εμπειρία. Και βουτάω πάρα πολύ συχνά. Οκ να δεχτώ ότι εμείς οι αυτόνομοι τα τρομάζουμε τα ψάρια με τις φυσσαλίδες μας για αυτό και δεν τα βλέπουμε. Αλλά πάλι γιατί συμβαίνει στη μία ξέρα να μην τρομάζουν και να κάθονται οι ροφοί να σε κοιτάν σα χάνοι και στην άλλη που είναι γεμάτη τρύπες και θαλάμια να μη βλέπεις ούτε λέπι ή απλά να βλέπεις μια ουρά κάπου στο βάθος να χάνεται πανικόβλητη μέσα σε ένα σύνεφο σκόνης; Επίσης, το θεωρείς συμπτωματικό ότι η αύξηση των ψαριών τα τελευταία χρόνια συμπίπτει με την αλλαγή της νομοθεσίας και το άνοιγμα των θαλασσών στην αυτόνομη κατάδυση;...

Αυτή η κουβέντα μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα και μακάρι να γίνει αυτό, εγώ επειδή τελευταία είμαι λίγο πιεσμένος χρονικά θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.
Άλλωστε μετά το ποστ της Μαρίας τί παραπάνω χρειάζεται να πει κανείς;
Φοίβο θα σου πρότεινα επειδή είναι ξεκάθαρο ότι είσαι άνθρωπος με ευαισθησίες και ανησυχίες, να το διαβάσεις πολλές φορές και προσεχτικά.

Με όλο το σεβασμό και στα επιχειρήματά σου και στο ήθος σου και στο γεγονός (το εννοώ!) ότι... κατεβαίνεις με μια ανάσα στα 40-42 μέτρα.