Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-08-07, 16:56
Το avatar του χρήστη akef
akef akef is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Κώστας Εμφάνιση μηνυμάτων
πια ειναι αραγε τα πλεονεκτηματα που νομιζετε οτι εχει ενα rebreather ανεξαρτυτου τυπου κλειστου ημικλειστου ,με μια συσκευη scuba?
και πια μπορει να θεωρηθει πιο ασφαλη παντα με την σωστη χρηση ... ειναι η δεν ειναι μια σωστη αρχη για ενα βημα σε καποιον που θελει

να κανει τεχνικη καταδηση?
Κώστα εγώ απο την πάρα πολύ μικρή εμπειρία μου στα rebreather θα σου πω οτι τα ημίκλειστα συστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά κι απο τα οποία θα ξεκινήσεις σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν είναι τόσο αποδοτικά όσο θέλουν να τα παρουσιάσουν, ειδικά σε περίπτωση πολυεπίπεδων καταδύσεων. Ακόμα καλύτερα αν έχεις σχετικά καλή κατανάλωση θα δείς οτι η 15λτ θα σου δώσει μεγαλύτερη συνολική διάρκεια υποβρυχίως.

Επίσης σημαντικό μειονέκτημα .... ούτε που να το σκέφτεσαι να νοικιάσεις rebreather. Το οποίο σημαίνει οτι κάνεις την εκπαίδευση και αυτομάτως το αγοράζεις.

Τώρα όσον αφορά τα CCR εκεί μάλιστα!!!! Βέβαια το κόστος είναι σχεδόν απαγορευτικό εκτός αν είσαι επαγγλματίας ή εντελώς καταδυτικά κατεστραμένος εγκέφαλος

Όταν όμως φτάσεις σε αυτό το επίπεδο τότε θα ξέρεις περισσότερα από εμένα οπότε και θα σε ρωτάω εγώ.

Εννοείται οτι ισχύουν τα υπέρ/κατά που είπε παραπάνω ο Σώτος.

Εγώ όμως θα σου πω και κάτι άλλο. Βεβαιώσου οτι η Τεχνική κατάδυση σου ταιριάζει και είναι αυτό που θες πρίν κάνεις οποιαδήποτε αγορά. Μπορεί να ακούγονται γοητευτικά τα βάθη και το όλο νταβαντούρι που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί/υλοποιηθεί μια βουτιά αλλά η τεχνική κατάδυση δεν είναι για όλους.
Απάντηση με παράθεση