Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-08-07, 10:22
Το avatar του χρήστη Σώτος Χριστοδούλου
Σώτος Χριστοδούλου Σώτος Χριστοδούλου is offline

Περιοχή: Κύπρος
Απάντηση: Είμαστε η μειοψηφία...

Ηλία και υπόλοιποι φίλοι,

Αυτό το ξέρετε νομίζω. Είναι μια ψαριά. Ένα "ανθραγάθημα"!

Το θετικό είναι πως υπήρξαν αντιδράσεις από τα πλείστα μέλη της ίδιας της κοινότητας του φόρουμ στο οποίο τα παιδιά καμαρώνοντας για το "ανθραγάθημά" τους δημοσίευσαν την ψαριά τους. Τα μέλη που αντέδρασαν προφανώς ενοχλήθηκαν. Αν και ψαροντουφεκάδες και αρκετοί από αυτούς πάρα πολύ καλοί (τους ξέρω προσωπικά), ενοχλήθηκανκαι αντέδρασαν, με τακτ βέβαια που χαρακτηρίζει συνήθως τα προσοντούχα άτομα. Είναι αυτά τα μέλη που έχουν κάποια σωστή κυνηγετική προσέγγιση.

Το κακό από την άλλη είναι πως δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμα στο σύνολό μας το σωστό απο το λάθος και αναλωνόμαστε μετά από ένα τέτοιο ποστ, σε συζητήσεις αν ήταν καλό αυτό που έγινε ή όχι, αν ήταν σωστό ένας Έλληνας έπειτα να βγάλει τις φωτό σε ξένο forum κάνοντας μας ρεζίλι βγάζοντας τα εν οίκω παρα έξω εν δήμω, ή αν ήμασταν εμείς που κάναμε την ψαριά αν θα βγάζαμε τις φωτό ή όχι. Λίγο πολύ υπήρξε και η άποψη "όλοι τα κάνουμε - και λίγοι τα δηλώνουμε".

Προφανώς είναι πολλοί εκείνοι που κριτικάρουν αυτούς που τα δηλώνουν και λίγοι ως ελάχιστοι εκείνοι που πράττουν το σωστό. Εγώ αυτό κατάλαβα.

Λοιπόν, υπάρχει διαφορά από ψαροντουφεκά σε ψαροντουφεκά σωστά? Όπως και από αυτοδύτη σε αυτοδύτη.
Απάντηση με παράθεση